Mijn New York reisverslagen

Het leek me leuk om mijn reisverslagen uit New York op een rijtje te zetten. Misschien kun je er inspiratie uithalen voor jouw reis naar het geweldige New York!

Wat een moeilijke keuze was het toen ik voor het eerst naar Amerika ging. Wilde ik de spectaculair mooie westkust reis maken of toch naar New York waar ik al zo lang van droomde? Ik koos toen voor de westkust reis en dat betekende dat ik nog even zou moeten wachten voordat ik eindelijk New York in het echt zou kunnen ervaren. Ik had het natuurlijk al zo vaak op tv gezien dat, toen ik er eindelijk was, het zo bekend aanvoelde en het natuurlijker leuker en mooier was dan ik had kunnen denken!

New-York reisverslagen tips bezienswaardigheden

Mijn eerste bezoek aan New York

Mijn eerste bezoek aan New York was in 2014. Hier verbleven we 4 volle dagen voordat we verder reden tijdens de roadtrip naar Key West. Dit eerste bezoek deden we vooral de standaard dingen. Tijdens een regenachtige dag bezochten we het Museum of Natural History en we namen de gratis ferry langs het Vrijheidsbeeld. Lees mijn eerste bezoek aan New York hier.

Mijn tweede bezoek was ook weer in de maand september. Omdat ik tijdens mijn eerste bezoek aan de Big Apple nog geen rooftop bar had bezocht, maakte ik dat dubbel en dwars goed tijdens deze reis. Ik zag voor het eerst wasberen in Central Park, we aten bij bijzondere restaurants en bezochten Coney Island. Lees mijn new York reisverslagen hier.

blog Amerika

Toen we aan het eind van de rondreis noord-oost Amerika en Canada weer terugkeerden naar New York sliepen we in een hotel aan de rand van de stad en vonden we een mooi uitzichtpunt. Lees er hier meer over.

rooftop bar New York reisverslagen

Mijn derde bezoek aan New York was in de maand maart. We kwamen ’s avonds aan en bezochten ons favoriete hamburgerrestaurant. Vorige keer was het niet gelukt om de prachtige New York library te bezoeken, dus dat deden we nu. Lees er hier meer over.

mooie bibliotheek-in Amerika bezoeken reisverslag

Op het eind van de rondreis New York Texas, kwamen we terug in New York. In Central Park zien we opnieuw een wasbeer, we wandelen door Soho en Little Italy en we eten bij een heel chique restaurant. Of dat een aanrader was, lees je hier.

Mooiste-uitzicht-New-York

Kerst in New York

Mijn meest recente bezoek aan New York was tijdens de kerstperiode! Dit was een droom die uitkwam, want het leek me geweldig om de kerstsfeer eens te beleven in New York. Tijdens de roadtrip van twee weken van New York naar Philadelphia kwamen we de eerste dag aan in New York en sliepen we in een van de fijnste hotels. Lees hier mijn eerste reisverslag van de New York kerst reis.

En de laatste week van de reis hadden we lang de tijd om in New York te zijn. New York tijdens de kerstperiode was fantastisch om te bezoeken. Alles is prachtig versierd en in combinatie met alles wat New York te bieden heeft, wordt het een onvergetelijke reis.

Voordat we bij New York aankwamen, bezochten we de Woodburry Common Premium Outlets, op ongeveer een uur rijden van Manhattan. En de dagen erna bezochten we natuurlijk de beroemde kerstmarkten in New York. We hebben gegeten op een prachtige plek in een restaurant waar ik al jaren naartoe wilde. We gingen mee met een bustour naar Dyker Heights en we hebben geschaatst bij de beroemdste kerstboom van het land!

Hotel in New York

In Manhattan zijn de hotels vaak ontzettend duur. Het is dan ook goed zoeken naar de beste aanbiedingen. Het loont wel om als je eenmaal geboekt hebt, de prijzen in de gaten te blijven houden, zo kan je soms toch nog honderden euro’s besparen.

★Vind hier alvast je ideale hotel in New York★
Booking.com

Activiteiten plannen in New York

Ben jij al bezig met het samenstellen van je New York reis? Het is een goed idee om alvast tickets te bestellen voor de populairste bezienswaardigheden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.