Gelukkig hebben we de foto’s nog #11

Toen reizen nog geen probleem was, maakte ik een reis van New York naar Texas. Per dag kies ik een foto met een achterliggend verhaal over wat ik bijzonder of leuk vond op die dag.

Het is zondag en een bloedhete dag in Dallas, Texas. Het is dag 11 van onze Amerika vakantie. Voordat we een bezoek brengen aan het indrukwekkende Sixth Floor Museum, lopen we door het centrum van Dallas in. Het merendeel van de winkels is dicht, afgezien van een enkele kleine supermarkt en een winkel met cowboylaarzen

We gaan op zoek naar Pioneer plaza. Dit is een park in het centrum van Dallas en hier vind je 49 bronzen beelden van longhorns en 3 beelden van de ruiters. Een indrukwekkend kunstwerk dat perfect past in Texas.

Het leuke is dat de beelden enorm groot zijn. Je kunt door het tafereel wandelen (en zelfs op de beelden klimmen, mocht je dat willen).De koeien met de gebouwen van de stad Dallas op de achtergrond zorgen voor een bijzondere setting. Wil je toch liever echte longhorn koeien zien, dan kan dat in Forth Worth, op een half uur rijden van Dallas.

★ De reis die ik maakte ging van New York naar Texas en weer terug naar New York. De route vind je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.