Gelukkig hebben we de foto’s nog #12

Toen reizen naar Amerika nog kon, maakte ik een reis van New York naar Texas. Per dag kies ik een foto met een achterliggend verhaal over wat ik bijzonder of leuk vond op die dag.

Op dag 12 reden we van Dallas naar Austin. En wat was Austin leuk! Prachtige gebouwen, gezellige restaurants en we maakten een mooie wandeling langs het water. Hier zagen we heel veel schildpadden liggen.

Maar waar we eigenlijk voor kwamen, waren de vleermuizen bij Congress Avenue Bridge. Als het begint te schemeren, verzamelt iedereen zich bij die brug. En dan is het wachten. Langzaam zie we de vleermuizen verschijnen. Eerst een paar, dan iets meer, maar de grote zwerm vleermuizen die ik verwacht had, blijft uit.

Ik had er eigenlijk iets meer van verwacht. Iets spectaculairders. De andere dieren zoals de eekhoorns en schildpadden lieten zich veel beter zien tijdens onze wandeling door de stad. Maar het was toch ook wel leuk om mee te maken. Austin is echt een bezoek waard en als je goed kijkt, kom je misschien wel een vleermuis tegen 😉

Bat-Congress-Avenue-Bridge-in-Austin

★ De reis die ik maakte ging van New York naar Texas en weer terug naar New York. De route vind je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.