Tag: Mijn meest populaire reisfoto’s op Instagram

Een tijdje terug alweer, werd ik getagd door Romy & Marije van Travellovers en daarna door Co van Op Reis Met Co voor de reisfoto’s op Instagram top 10 tag. Wat zijn mijn populairste foto’s op Instagram? De top 10 bekijk je hier.

Op het moment plaats ik foto’s van mijn Amerika reis uit 2011: Rondreis San Francisco en binnenkort zijn er de nieuwste foto’s te zien van mijn komende Amerika reis: Rondreis Salt Lake City!

10. Zion National Park

Op nummer 10 staat een foto uit Zion National Park. Om eerlijk te zijn vind ik dit een van mijn mooiste foto’s. Hij geeft perfect weer hoe het was in Zion en hij bevat waar ik gek op ben, een beekje en bergen!

9. Ik bij Serendipity 3 in Las Vegas

Leuk dat er ook een foto van mij in de top tien staat. Ik plaatste eerst voornamelijk foto’s van de natuur, maar ik ben van plan om meer foto’s van mezelf te gaan plaatsen. Kijken of de Instagrammers dat leuk vinden. Deze foto is gemaakt bij een ontzettend leuk restaurantje in Las Vegas: Serendipity 3. Zeker de moeite waard om te bezoeken.

8. Death Valley Road

Death Valley... Er was tijd te weinig om dit prachtige park te bekijken. Wie weet ga ik komende reis weer een bezoek brengen aan de woestijn en de geweldige natuur.

7. Mariposa Grove

Deze foto is gemaakt in de Mariposa Grove in Yosemite National Park. Hier vind je de enorm grote bomen. Ontzettend indrukwekkend om te zien en wat voel je je dan klein! Momenteel is dit gedeelte gesloten voor bezoek, dus houd de website van het park in de gaten om te kijken of het tijdens jouw reis weer te bezoeken is.

6. Amerikaanse Sunset

In St Pete’s Beach was het heel rustig op het strand en genoten we van een prachtige ondergaande zon.

5. Lee Vining

Lee Vining is een klein plaatsje in Californië en een goede overnachtingsplek als je uit Yosemite National Park over de Tioga Pass bent gereden. In de buurt vind je spookstadje Bodie en Monolake. Op deze foto gaat de zon bijna onder, we gaan nog even wat eten en daarna slapen, om de volgende ochtend weer een nieuw avontuur te beleven!

4. Uitzicht in Yosemite National Park

Ook al is deze foto best onscherp, mensen vinden hem toch leuk. Op een mobiel scherm valt het waarschijnlijk niet zo op. Dit is een uitzicht vanaf Glacier Point in het prachtige Yosemite National Park.

3. Tioga Road

Toen ik deze foto plaatste kreeg ik verbaasde reacties: Is de Tioga Road al open? Ik had er niet aan gedacht om erbij te zetten dat dit een oude foto was. De Tioga Road is namelijk geopend van mei/juni tot oktober/november, afhankelijk van het weer. Dit was bij Olmstead Point, een bijzondere plek, met veel rotsplaten, boompjes en een prachtig uitzicht.

 

2. Road trip westkust Amerika

Deze foto is gemaakt vanuit een rijdende auto. We waren onderweg naar Zion. Dit is wat mij betreft een kenmerkende foto voor het landschap van het zuidwesten van Amerika: verrassend en divers. Je kijkt je ogen uit tijdens een road trip en je blijft maar foto’s maken.

1. Tioga Road

Ik vind het bijzonder dat deze foto op de eerste plek is geëindigd, (dat mogen jullie best weten) want ik vind andere foto’s mooier. Deze foto is wederom gemaakt op de Tioga Road: een echte aanrader als je vanuit Yosemite komt, of er juist heen gaat. Wat een prachtige route, uitzichtpunten, besneeuwde bergtoppen, beekjes en vlaktes.

Dat was mijn top 10! Ik ben heel benieuwd naar de 10 favoriete reisfoto’s op Instagram van Yvonne van My Footprints, Sandra van Travel by San en Jessica van Corners of The World.

8 thoughts on “Tag: Mijn meest populaire reisfoto’s op Instagram

 1. Mooie foto’s!! En leuk dat je de tag ook hebt gemaakt!

 2. Zo leuk, deze top 10 lijstjes! Je hebt er prachtige foto’s in staan, mijn favorieten zijn nr 10 en nr 1!

  • Dank je wel 🙂 Jullie hebben ook prachtige foto’s! Mooi om weer bij weg te dromen naar de USA.

 3. Mooie foto’s! De foto van Zion is mijn favoriet!

  • Dank je wel 😀 Dat is ook mijn favoriet! Hopelijk kan ik komende reis ook weer mooie Instagram foto’s maken!

 4. Co

  Leuk! Mooie foto’s ook! Mijn favorieten zijn nr. 2 en 8 🙂

 5. Vooral veel gave natuurfoto’s! Super! Die enorme bomen in Yosemite NP lijken me zo indrukwekkend trouwens, die wil ik ooit echt zelf zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.