Serendipity 3 Restaurant New York

Serendipity = The art of making happy discoveries, or finding the unexpectedly pleasant  by chance or sagacity.

En dat was precies hoe het bij ons ging. Stel je voor dat je door een woestijn loopt, met enorme honger en dorst en opeens zie je iets wat op een restaurant lijkt. Ok, misschien een beetje overdreven, want die woestijn was Las Vegas en er waren natuurlijk genoeg andere restaurants om ons heen. Maar goed, we vonden Serendipity 3 restaurant, naast Ceasar’s Palace. Het was er druk, maar buiten was plek, onder verkoeling en met uitzicht op de Strip. Wat wil je nog meer? Helaas is het Serendipity 3 restaurant in Las Vegas gesloten, maar gelukkig kun je Serendipity 3 nog wel bezoeken in New York!

Serendipity 3 interior New YorkIn New York zaten we binnen in Serendipity 3 en dan krijg je natuurlijk veel meer mee van de kenmerken van dit restaurantje. Het restaurant gedeelte is vrij klein maar knus. Er staan marmeren tafeltjes, witte stoeltjes, er hangen spiegels en heel veel Tiffany lampen. Het heeft echt een eigen stijl en je houdt ervan of niet.

Frozen Hot Chocolate & Food
Serendipity 3 is vooral bekend om de enorme Frozen Hot Chocolate.  Een ijskoude chocolademelk, met slagroom die je eigenlijk maar beter kunt delen…Een leuke ervaring voor iedereen die gek is op veel chocola!
Frozen_hot_chocolate Serendipity 3 Las Vegas

Alleen de menukaart ziet er al fantastisch uit. Vrolijke tekeningetjes, gerechten met aansprekende teksten en niet te vergeten het verhaal van het ontstaan van het restaurant maken je nieuwsgierig naar het eten.

eten-in-las-vegas-salade-in-amerika

Er staan verschillende gerechten op het menu van ‘Hangover omelets’ tot zoetigheden en footlong hotdogs. Maar je hebt er ook heerlijke broodjes en salades. De Ahi Tuna Salad een echte aanrader. Licht gebakken tonijn met sesamzaadjes en een soort sojasaus. Ik wist niet dat salade zo lekker kon zijn!

Locatie
In New York vind je dit restaurant op het adres: 225 East 60th Street, tussen 2nd and 3rd Avenues.
Dicht bij Bloomingdale en de perfecte locatie om wat te eten na het shoppen.
Website van Serendipity in New York.

Nu kun je via Google Streetview ook Binnenkijken in Serendipity 3 New York!

Hoewel ik met dit blogje de serendipiteit er wel een beetje van af heb gehaald, vind ik dit restaurant een aanrader. Ik heb er 3x heerlijk gegeten en ik ben benieuwd naar jouw ervaring!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.