Korting in Amerika met je ANWB-pas

Iedereen kent de ANWB natuurlijk wel. Ze helpen je wanneer je met pech langs de weg staat. Maar wist je dat je in Amerika met je lidmaatschap kunt profiteren van mooie kortingen?

Hoe werkt korting in Amerika via de ANWB?

Door het tonen van je ANWB-pas waar het “Show your Card!-logo achterop staat, kun je korting krijgen op hotels, restaurants, winkels, pretparken, tours en autoverhuurbedrijven die zijn aangesloten bij het kortingsprogramma: Show Your Card & Save.  Bovendien heeft de ANWB een samenwerking met zustermaatschappij AAA (Touring club Amerika). Hierdoor kun je bij vestigingen van de AAA gratis AAA-tourbooks ontvangen en tal van andere toeristische informatie. Als je het AAA logo ergens ziet staan, dan kun je gebruikmaken van mooie kortingen!
korting-op-autohuur-in-Amerika

Pas voor korting in Amerika

Je ANWB-lidmaatschapspas is dus je kortingspas. Voor vertrek dien je ook alvast de tijdelijke pas uitprinten. De link voor de kortingspas vind je hier.
Hier staan het AAA logo en het clubnummer al op vermeld. Heel duidelijk en handig!

Korting in restaurants

Wat is er leuker dan eten met korting? De ANWB-pas geeft bij tal van restaurants 10% korting op je rekening. Denk hierbij aan restaurants zoals Hard Rock Cafe, Rainforest Cafe, T-Rex Cafe. Een uitgebreide restaurants in Amerika met korting vind je hier.
uit-eten-met-korting-in-amerika

Korting op hotelkamers

Met je ANWB pas kun je ook korting (tot 20%) krijgen bij verschillende hotelketens zoals Best Western, Sheraton en Hilton.

Je boekt de kamer via de hotelwebsite en geeft tijdens het reserveren aan dat je gebruik maakt van korting in het vakje Special Rates. Hier kies je de AAA/AAC Rate. Meestal is dit alles wat je hoeft in te vullen. Neem je kortingspas mee want men kan hier bij het hotel naar vragen.

Korting voor pretparken

Van plan om een bezoek te brengen aan Universal Studios, Sea World of Busch Gardens? Bekijk dan even de korting voor pretparken op deze website.

korting-op-pretparken-in-AmerikaOp vakantie met korting

Er valt dus best wel wat te besparen. Wil je specifieker zoeken? Bekijk dan per plaats wat voor korting er allemaal te krijgen is via de AAA Discount Rewards.Booking.com

2 thoughts on “Korting in Amerika met je ANWB-pas

  1. Wat een goede tip! De samenwerking met de AAA en verhuur bedrijven wist ik wel, de andere kortingen niet.

  2. Kijk, dat zijn nog eens goede tips. Dus je hebt een ANWB-pasje nodig en de extra pas die op de PDF staat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.