Black Tap in New York

Toen de eerste vestiging van Black Tap opende in 2015 en de CrazyShakes bekendheid kregen, stonden mensen soms uren in de rij voor de uitbundige milkshakes. En dan ook echt uren… Gelukkig zijn er nu meerdere vestigingen van het populaire restaurant in New York te vinden. Ik bezocht Black Tap en vertel je hoe dat was.

Black Tap Craft Burgers en Beer is de volledige naam van het populaire restaurant. Beroemd geworden om de CrazyShake Milkshakes, maar de andere gerechten mogen er ook zijn. Op de kaart staan de prijswinnende burgers. Je kunt ook kiezen voor een craft burger salads, dus geen broodje om je burger, maar een gezonde salade. Dat compenseert weer mooi voor die milkshake.. Er zijn tal van snacks en diverse bijgerechten. Plus een uitgebreide bierkaart en cocktails.

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Black Tap Craft Burgers & Beer (@blacktapnyc) op

 

Eten bij Black Tap in New York

We gingen op een vrijdag avond laat naar Black Tap in New York Midtown. We moesten ongeveer 10 minuten wachten. Ik neem aan dat je altijd rekening moet houden met een wachttijd. Je kunt helaas niet reserveren. Maar ik denk dat de absurde wachttijd van enkele uren gelukkig verleden tijd zijn.

Ik nam de Sour Power – Black Cherry Shake. Voor 15 dollar stond er even later een enorme milkshake voor me, gevuld en versierd met snoep, een lolly en nog veel meer. Lekker en heel leuk, maar zoals je misschien al kunt voorspellen, best wel erg vullend.

Black Tap Crazy Shake milkshake in New York

Sour-Power-Black-Tap

Optimistisch als ik was, nam ik ook nog wat te eten. Ik koos voor de Baja Grilled Chicken sandwich. Lekker met avocado, koriander en patat. We deelden de terriyaki broccoli als bijgerecht. Ook een aanrader. Maar het is dus wel passen en meten als je er ook zo’n geweldige shake bij wilt nemen. Alles op krijgen, was een uitdaging en was uiteindelijk niet helemaal gelukt.

Eten-Black-Tap

Milkshakes van Black Tap

De menukaart met CrazyShakes verandert geregeld en er is eigenlijk voor ieder wat wils. Chocola, vanille, aardbei. Fris of zuur en allemaal even gek. Het is maar net waar je van houdt en welke shake je het leukst lijkt. Maar het sowieso echt een beleving om hier een milkshake te bestellen.

shakes-menu-Black-Tap

Locaties van Black Tap

Momenteel zijn er 3 vestigingen van Black Tap te vinden in New York. En zijn ze uitgebreid naar Anaheim (Disney) en Las Vegas. De meest dichtstbijzijnde vestiging voor ons, is verrassend genoeg te vinden in Genève, Zwitserland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.