Amerikaans restaurant in Nederland: Charley’s All American Diner

Weet je waar je in Nederland kunt eten in een Amerikaanse Diner?

In Nederhorst den Berg in Noord-Holland, vind je Charley’s All American Diner. Een Amerikaans restaurant met die kenmerkende jaren 50 sfeer. Inclusief gezellige booths, jukeboxen, een typische gaspomp, foto’s van Indianen en nog veel meer dingen die je doen denken aan de USA. Er is zelfs een bar, gemaakt van een Cadillac!

Charley's Diner hamburger Amerikaans restaurant in Nederland

Charley’s Diner is de ideale plek om terug te denken aan die mooie vakantie of om onder het genot van een hapje en een drankje weg te dromen over een volgende reis naar The States.

Neem plaats in een van de booths en kies een gerecht van de originele menukaart: Een LP hoes van bijvoorbeeld de film Grease, met het menu erin. En enjoy your food!

Amerikaanse diner in Nederland

 

Bij Charley’s Diner kun je kiezen uit veel verschillende gerechten zoals burgers, steaks, spareribs, pasta, zalm, maar ook schnitzel, pizza en kebab. Er is natuurlijk ook een kindermenu. Voor ieder wat wils dus.

Charley’s All American Diner is vaak de achtergrond van videoclips en reclames die worden opgenomen in Nederland. En geef dat eens ongelijk want het ziet er heel leuk uit.  Als je goed naar de ingang kijkt, dan komt die camper je misschien bekend voor. Dat kan kloppen want die is van All You Need Is Love geweest.

Amerikaans restaurant in Nederland

 

In de zomer kun je terecht op het ruime terras en soms zijn er ook mooie Amerikaanse auto’s te zien wanneer er bijvoorbeeld een meeting wordt gehouden door Amerika liefhebbers.

Benieuwd geworden? Neem dan alvast een kijkje op de website van Charley’s All American Diner. Hier vind je het menu en de openingstijden. Vaak lees je op de website ook over leuke kortingsacties. Lekker Amerikaans!

8 thoughts on “Amerikaans restaurant in Nederland: Charley’s All American Diner

 1. Co

  Klinkt goed! Ook een aanrader: Graceland Bar-BQ in Amsterdam West. Heerlijk vlees en live muziej

  • Leuk! Dat ziet er ook goed uit. ( Ik heb gelijk op de website gekeken.) Daar moet ik binnenkort ook maar eens een bezoekje aan brengen 😀 Bedankt voor de tip!

 2. Haha leuk! Nu ben ik alleen best een Amerikafan, maar niet echt een Amerikaans-eten-fan… 😉 Maar wel een leuk concept!

  • Nee? Ik houd wel van Amerikaans eten op z’n tijd 😀 En ik ben gek op Amerikaanse restaurants!

 3. Klinkt super goed! Jammer dat het voor mij redelijk ver weg is, zou er graag eens heen willen.

  • Jammer dat het ver weg is. Er komen nog posts aan van andere Amerikaanse restaurants, dus wie weet zit er iets bij wat wel in de buurt is 🙂

 4. Als je ooit in België bent kan ik http://www.chuckwagon.be/nl/ aanbevelen!

  • Hahaha, grote hamburgers hebben ze daar. Dat zag ik net op de foto’s! Bedankt voor de tip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>