T-Rex Cafe – Restaurant Downtown Disney Orlando

Wist je dat er een restaurant bestaat waar je tussen de dinosauriërs kunt eten?

Het T-REX Cafe bevindt zich in downtown Disney in Orlando en is vrij toegankelijk. Je hebt er dus geen Disney toegangsbewijs voor nodig. Voordat je naar binnen gaat word je welkom geheten door het skelet van een T-Rex dino boven de ingang en een bord waarop staat: a Prehistoric Family Adventure!
dinosaurussen T-Rex Cafe Orlando Florida

Binnen bevindt zich een souvenirwinkeltje met allerlei dino spullen. Het is er groot. Wat opvalt zijn de grote aquaria met prachtige vissen die rustig heen en weer zwemmen en die versmelten met de onderwaterwereld die gecreëerd is bij de grote bar. Iets verderop zie je verscholen in de struiken dinosaurussen. Op een veilige afstand staat een grote T-Rex. En daar verderop staat een mammoet met kleintjes. De dieren bewegen en brullen af en toe. In de lucht vliegt een Pterosauriër.

t-rex-cafe-orlando-interior-restaurant-dino

Misschien krijg je wel een tafel in de Ice Cave. Hier heeft de ijstijd zijn intrede gedaan. Dat wordt dineren in een ijsgrot, inclusief dino botten in het ijs en lichteffecten van de verkleurende wanden van de grot.

Dino T-Rex Cafe Orlando Florida

Wie zegt dat restaurants niet leerzaam kunnen zijn? Bij de dinosaurussen staan naambordjes.

Dino T-Rex Cafe Orlando Florida restaurant

Wanneer je een hap wilt nemen van je voorgerecht en je jezelf afvraagt hoe de dinosaurussen ook al weer aan hun einde zijn gekomen, klinkt er gerommel. Het wordt donkerder en er zijn lichtflitsen. De dino’s om je heen worden rumoerig. Wanneer je omhoog kijkt weet je hoe laat het is; een meteoorregen!

Menu T-Rex Cafe Restaurant Orlando Florida

Het menu van het T-REX Cafe is geheel in stijl met gerechten met bijpassende namen. Dit restaurant in Orlando is een perfecte plek voor vleeseters, maar je vindt er ook pasta, soep, hamburgers, vis, salades en cocktails met suikerspin! Het eten is niet goedkoop, maar de totaalervaring maakt dit wel een beetje goed. Het is een familierestaurant dus je moet wel bestand zijn tegen drukte, kinderen en brullende dino’s.

food-t-rex-cafe-orlando-downtown-disney

Tip: Waarschijnlijk staat er bij dit restaurant een lange wachtrij. Ga naar de host en laat je naam op de wachtlijst zetten. Vraag hoelang het ongeveer duurt en ga in de tussentijd iets anders doen. Loop op de afgesproken tijd weer naar de host en je hoeft niet meer zo lang in de rij te wachten.

Neem alvast een kijkje in het T-Rex Cafe via Google Streetview.

T-REX Cafe vind je hier:

T-REX Cafe
1676 North Buena Vista Drive
Orlando, FL 32830

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.