De Historic Triangle van Amerika bezoeken

Toen ik Williamsburg en Jamestown bezocht, was het mij eerst niet duidelijk wat er hier allemaal te doen was. Het blijkt dat er meerdere parken zijn die barsten van de geschiedenis van Amerika. Ik heb op een rijtje gezet wat je allemaal kunt doen in de Historic Triangle van Amerika zodat je niets hoeft te missen!

 
Wat is de Historic Triangle van Amerika?
De historic Triangle is de verzamelnaam van de plaatsen Jamestown, Williamsburg en Yorktown. Het wordt ook wel de geboorteplek van de Amerikaanse democratie genoemd. Hier draait alles om geschiedenis en kun je de volgende bezienswaardigheden vinden:

Colonial Williamsburg
Historic Jamestowne: Colonial National Historic Park
Jamestown Settlement
Yorktown Battlefield

Deze bezienswaardigheden zijn te bereiken via de Colonial Parkway. Dit is een scenic byway van 37 km en deze verbindt Yorktown, Williamsburg en Jamestown met elkaar.

Colonial Williamsburg
Colonial Williamsburg is een openluchtmuseum waar je gebouwen, gebruiken en inwoners uit de 18e eeuw kunt bekijken. De mensen in klederdracht spelen hun rol en beantwoorden je vragen. Er zijn tevens restaurants en souvenirwinkeltjes in bijpassende stijl.

Door Colonial Williamsburg kun je gratis wandelen. Als je ook de gebouwtjes in wilt en de nijverheden wilt bekijken, dien je een ticket te kopen. Bekijk voor meer informatie de website van Colonial Williamsburg.

Tijdens je bezoek krijg je ook een programma voor de dag uitgereikt. Hier staat informatie op over de verschillende gratis of betaalde tours en andere speciale events die gehouden worden. Zo hoef je niets te missen.

★Tip: Neem alvast een kijkje via de webcams van Colonial Williamsburg

Historic Jamestowne: Colonial National Historic Park
In Historic Jamestown kom je meer te weten over de eerste permanente Engelse nederzetting in Noord-Amerika. Je kunt er de James Fort opgraving bekijken die dateert uit 1607. Een kerktoren uit de 17e eeuw en Jamestown Memorial Church, daterend uit 1907. In het Archaearium worden duizenden voorwerpen tentoongesteld die door de jaren heen zijn opgegraven.

Bij het Visitor Center bekijk je een film van 15 minuten over het verhaal van de Engelse nederzetting in Jamestown. Tours voeren je langs de overblijfselen van de oorspronkelijke nederzetting. De legende van Pocahontas en John Smith speelde zich in Jamestowne af.

Pocahontas-in-Jamestown-Historic-Triangle-van-Amerika

Historic Jamestown is interessant als je meer wilt weten over de veranderende regering, de opkomst van de slavernij en de verhouding tussen de oorspronkelijke bewoners van Amerika.

Bekijk voor meer informatie de website van Historic Jamestowne

Jamestown Settlement
Jamestown Settlement is aangrenzend als je terug rijdt vanaf Historic Jamestown naar het vasteland. Hier vind je een museum, replica’s op ware grootte van de drie schepen die de eerste kolonisten aan land brachten en gereconstrueerde interpretaties van het Engelse Fort en een dorp van de Powhatan Indianen.

Bekijk voor meer informatie de website van Jamestown Settlement

★Tip: Maak een scenic route van 3 of 5 mile: de Island Drive.

Historic-Triangle-Amerika-bezoeken

Yorktown Battlefield
Yorktown Battlefield is de plek waar de Amerikaanse onafhankelijkheid werd gewonnen. Het is tevens de plek waar de laatste grote slag in de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog plaatsvond. In hte visitor center kom je er meer over te weten met de film ‘Siege of Yorktown’. Je kunt er tevens militaire tenten en voorwerpen van Generaal George Washington te bezichtigen. Je kunt een self-guided tour maken langs het slagveld en 7 mile langs de Amerikaanse en Franse linies rijden. Er zijn ook begeleide rondleidingen mogelijk over het slagveld.

Bekijk voor meer informatie de website van Yorktown Battlefield.

 

Heb jij de Historic Triangle van Amerika al eens bezocht?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.