Amerikaans restaurant in Nederland: Ribhouse Texas

Een restaurant in een bepaalde sfeer, of gerechten die in stijl zijn met het restaurant: Ik hou van themarestaurants! Naar mijn idee heeft men hiervoor net een beetje extra zijn best gedaan. Een leuk themarestaurant in westernsfeer, is Ribhouse Texas, met verschillende locaties in Nederland!

Ribhouse Texas is een grillrestaurant op verschillende locaties in Nederland. Het restaurant is helemaal in westernsfeer en je kunt er genieten van een grote keuze uit grillgerechten en nog veel meer.

Ribhouse-texas-Amerikaans-restaurant-NederlandRibhouse Texas restaurant

Ben je op zoek naar een Amerikaans restaurant in Nederland in de stijl van cowboys en Indianen? Dan ben je bij Ribhouse Texas aan het goede adres! Aan de buitenkant zie je het gelijk. Dat wordt eten in westernstijl! Bij binnenkomst word je welkom geheten door medewerkers met cowboy hoeden. In het restaurant kijk je je ogen uit. Overal zie je westernaccessoires en tot in de kleinste details is het thema uitgewerkt.

Geregeld is er live-muziek die een echt country-tintje aan je etentje geven. Tijdens kerst en Halloween is er ook een speciale aankleding van het restaurant, dus ik ga dan zeker een kijkje nemen.

ribhouse-texas-Amerikaans-restaurant-in-Nederland-eten

Eten bij Ribhouse Texas

Leuk dat het er zo uitziet, maar het eten dan? Nou, je kunt kiezen uit een uitgebreide menukaart. Het is een grillrestaurant dus je vindt veel vleesgerechten op de kaart. Bovendien is er dry aged beef verkrijgbaar en kreeft. Maar ook aan vegetarische gerechten is gedacht. Daarnaast is er een wisselende specialiteitenkaart, er zijn er best veel toetjes en je kunt je maaltijd compleet maken met een lekkere cocktail.

menu-amerikaans-restaurant-texas-ribhouse

Zo nam ik bijvoorbeeld nacho’s vooraf, de mixed grill, onion rings en als toetje een brownie. Het was best veel en ik kreeg dan ook niet alles op. Gelukkig mag je alles mee naar huis nemen in een leuke doggybag!

doggybag-in-Nederland

Locaties van Ribhouse Texas

Zit er ook een Ribhouse bij jou in de buurt? Je vindt het restaurant op de volgende locaties: Epe, Voorst, Zeegse, Woudenberg, Boekelo en Geesteren.
Bekijk voor meer informatie alvast de website van Restaurant Ribhouse Texas.

 

2 thoughts on “Amerikaans restaurant in Nederland: Ribhouse Texas

  1. Helaad niet bij mij in de buurt. Wat wel bij mij in de buurt zit en wat ik nog steeds moet proberen: restaurant Amerikana in Utrecht!

    • Jay Tee

      Woudenberg is in de buurt toch?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.