Amerika rondreis in 360 graden foto’s deel 8: Monument Valley & Meteor Crater

Monument Valley, iedereen heeft het wel een keer gezien, op tv of op een westernfoto. Het is in ieder geval een kenmerkend plaatje voor het wilde westen van Amerika. Met mijn 360 graden foto’s laat ik zien hoe het is om daar te zijn en we brengen een bezoek aan de bijzondere Meteor Crater.

Eigenlijk zijn we slechts door Monument Valley heen gereden. Maar waar we hebben gegeten was een van de mooiste locaties van de vakantie. Ik neem je mee naar het restaurant van The View Hotel!

Monument Valley restaurant View Hotel – Spherical Image – RICOH THETA

Dit is toch de beste plek om iets te eten! Buiten bij het View Hotel, achter de souvenirwinkel heb je ook een mooi uitzicht op de kenmerkende buttes van Monument Valley. Het lijkt me ook geweldig om deze plek beter te verkennen met een 4×4 voertuig. Dat moet de volgende keer dan maar.

Monument Valley, the View Hotel & Restaurant – Spherical Image – RICOH THETA

’s Avonds slapen we trouwens in het Wigwam Motel in Holbrook. Als je de volgende ochtend je “tentje” uitstapt ziet de locatie langs route 66 er zo uit. Leuke plek hè.

Wigwam Motel in Holbrook, Arizona, Route 66 #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

De dag na aan ons bezoek aan Monument Valley gaan we richting de Meteor Crater in Arizona, ofwel de Barringerkrater of Arizonakrater… Maar niet voordat we een bezoek hebben gebracht aan de plaatselijke supermarkt. Ik kan hier wel uren rondlopen en allerlei gekke en bijzondere dingen kopen.

Shopping in Holbrook #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

Bij de Meteor Crater waait het ontzettend hard. Dat had ik niet verwacht. Het is wel bijzonder om de grote krater te zien

Meteor Crater in Arizona, USA – Spherical Image – RICOH THETA

Ik hoop dat je mijn Amerika rondreis in 360 graden foto’s leuk vond. Hier kun je alle voorgaande 360-graden-fotoverslagen bekijken. Houd de website in de gaten voor een volgend deel.

4 thoughts on “Amerika rondreis in 360 graden foto’s deel 8: Monument Valley & Meteor Crater

  1. georges manhout

    Ben er geweest in 2007,prachtige natuur,de rondrit gedaan in een 4×4 door de valley.Veel stof maar mooie buttes te bewonderen.

    • Dat lijkt me toch wel heel mooi om de natuur daar beter te bekijken met een 4×4 en er echt rond te rijden 🙂

  2. Jan-Evert

    Prachtige opbames van Monument Valley. Ben er een paar jaar terug geweest. Werden overvallen door een enorme regenbui met onweer en flinke bliksem. je weet niet wat je meemaakt.

    • Zo’n onweersbui lijkt me best eng om mee te maken, maar wel mooi als je dat op foto of film kunt vastleggen 😀 Zeker iets om nooit meer te vergeten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.