Niagara Falls bezoeken in 360-graden foto’s

De Niagara Falls bezoeken. Dit geweldig natuurfenomeen is geweldig om te zien. Ik geef je een kijkje in mijn bezoek naar deze indrukwekkende watervallen in Canada en Amerika. Middels 360-graden foto’s kun je om je heen kijken en een beetje meebeleven hoe het op de boot was, op slechts een paar meter van waanzinnige watervallen. Het opspattende water moet je er zelf bij denken.

Niagara Falls bezoeken

De Niagara Falls bevinden zich op de grens van Amerika en Canada. Ik bezocht ze vanaf de Canadese kant. Echt bijzonder om de watervallen mijn eigen ogen te zien als je er al zo veel over gehoord hebt.

Niagara Falls Canada view #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

En als je bij de Niagarawatervallen bent, maak je natuurlijk een boottocht. Je krijgt een prachtige poncho mee en gaat de boot op met een grote groep anderen. Dan begint de reis en vaar je steeds dichter naar de watervallen.

Niagara Falls Canada #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

Het is geweldig de enorme watervallen van zo dichtbij te zien en te voelen!

Die poncho is geen overbodige luxe als de boottocht in een wild water baan verandert als je verder vaart tussen de twee watervallen in.

Wild water Niagara Falls #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

Het is een heftig vaartochtje, vooral als je bij de tweede waterval komt en de boot een momentje neemt om je de watervallen echt te laten ervaren.

NIagarawatervallen #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

Maar leuk om mee te maken en niet te missen als je de Niagara watervallen echt goed wilt bezoeken.

Iets rustiger is de Niagara Falls bekijken vanaf de Rainbow Bridge. Aan de ene kant van de brug is Amerika, aan de andere kant Canada.

Rainbow Brudge Niagara Falls – Spherical Image – RICOH THETA

Eten bij de Niagara Falls in Canada

Een hapje (lekker) eten met uitzicht op de Niagara Falls is The Keg Steakhouse. Het was wel een gedoe om zo’n mooi tafeltje bij het raam te bemachtigen, maar het was het wel waard.

The Keg Steakhouse Niagara Falls #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

★ Bekijk hier meer 360-graden foto’s van mijn Amerika reizen 

★★★ Heb je al meegedaan met de win-actie? Je maakt kans op een diner voor twee in het Amerikaanse restaurant TGI Fridays in Utrecht! Lees hier meer! ★★★

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.