Kerst met een Amerikaans tintje

Het duurt nog even, maar je weet wat ze zeggen: ‘Voor je het weet, is het kerst!’ En wat is er leuker dan aftellen naar kerst met een adventskalender en alvast wegdromen met kerstrecepten uit Amerika? Ik heb alvast een paar kerstartikelen met een Amerikaans tintje voor je op een rij gezet.

Aftellen naar kerst met Adventskalenders

Onderstaande ‘Amerikaanse’ adventskalenders kwam ik onlangs tegen. Ik heb ze zelf nog niet, want ik heb inmiddels al twee adventskalenders die op me staan te wachten ( een van Rituals en een adventskalender vol met thee). Maar als je een zoetekauw bent en in Amerikaanse stijl naar kerst wilt aftellen, dan is dit zeker een leuk idee!

Op de Duitse website van Amazon kwam ik deze adventskalender met Amerikaans snoep tegen.

Of als je gek bent op chocola met pindakaas, deze Reese’s Peanut Butter miniature Cups

Kerstkookboeken met Amerikaanse recepten

Ik heb thuis al een aantal Amerikaanse kookboeken staan, maar nog geen die in het teken staat van kerst. Ik kwam deze speciale kerstversie tegen en ze zijn nog leuker als je net als ik gek bent op New York.

Liever de Nederlandse versie? Dat kan ook. Die vind je hier:

In deze blog staan affiliate links. Als je op een link klikt en iets bestelt, krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Dit kost jou niets extra’s. Zie het als een manier om mijn website te steunen. Deze links zijn van websites die ik zelf ook graag gebruik. 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.