Watkins Glen State Park bezoeken in 360-graden foto’s

Het Watkins Glen State Park in de staat New York in Amerika is een bezoekje meer dan waard. Met 360-graden foto’s en video’s kun je alvast een kijkje om je heen nemen in de prachtige natuurpark vol watervallen en mooie wandelingen.

Tijdens mijn rondje New York bezocht ik het Watkins Glen State Park in combinatie met een bezoek aan New England en de Niagara Falls.

Watkins Glenn State Park USA #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

Het leuke is dat je in dit park achter twee watervallen kunt lopen. Verder loop je door een kloof met onder je een beekje dat langs de uitgesleten rotsen stroomt. Dat zorgt voor mooie wandelingen.

Visit Watkins Glen State Park New York State – Spherical Image – RICOH THETA

 

Wist je dat dit park het populairste park van de Finger Lakes regio is? Ik geef de mensen geen ongelijk.

Het is een bosachtige omgeving die er sprookjesachtig uitzien. Als je omhoog kijkt, kun je zien dat je best diep door een kloof loopt.

Watkings Glen State Park hike USA #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

Tijdens de wandeling loop je ook achter de Rainbow Falls langs. Door het water kan het hier glad zijn en moet je langs wat plassen. Dat stukje ziet er zo uit.

Wil je meer weten over dit mooie natuurpark, normale foto’s zien en kijken waar dit park precies ligt? Dat vind je in dit artikel van het Watkins Glen State Park in Amerika

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.