Westkust Amerika reis dag 22: Dagje Disney California Adventure park

We beginnen de dag met een ontbijt op het dak van het Super 8 hotel. Je kunt je ontbijt in het ontbijtzaaltje halen en het dan meenemen naar het dakterras. Lekker wakker worden zo. Het is hier in de buurt van Disney sowieso mooi, de weg is omzoomd met palmbomen en zelfs op de grond staat de weg naar de parken. Details. Ik hou ervan!

putdeksels-Disney-Anaheim-Californie

Na het ontbijt, bestaande uit geroosterd brood met boter, donuts en een muffin, gaan we onderweg naar het andere park van Disney: Disney California Adventure.

disney-californie-adventure

“This is going to be amazing Is this your first time here?” Vragend kijkt het Amerikaanse gezin ons aan. Terwijl ze nog net geen paraplu openklappen in de wildwaterbaan-band. Ze hebben allemaal een poncho aan en de muts op. Daar zitten wij dan, onbeschermd tegen wat komen gaat. En ja, wij gaan onder de waterstraal door. Gelukkig is het zonnig en warm weer zodat we snel weer opdrogen. Mijn favoriete attractie van de dag is Toy Story Midway Games. Je zit in een karretje met een soort kanonnen voor je en met een 3d bril op. De bedoeling is om verschillende opdrachten te doen, bijvoorbeeld ballonnen kapot schieten. Zo scoor je punten en zie je wie de beste is.

★Tip: Meer informatie over het Disney California Adventure park vind je op de website.

Disneypark-Anaheim-Disney-Adventure-in-Amerika

Een andere leuke attractie is “It’s Tough to be a Bug”. Gebaseerd op de film It’s a Bug’s Life. Een 4d-film, compleet met geureffecten. Op een bepaald moment worden er bijen losgelaten en dat voel je! En op het einde wacht je helemaal een verrassing als de insecten de zaal verlaten. Dit gaat gepaard met veel gegil.

disney-ongedierte-bugs-life

We bezoeken ook Disney Downtown District. Hier heb je Disneywinkels en restaurants. Ook lekkere smoothies en milkshakes bij Jamba Juice.

★Tip: Benieuwd wat er nog meer te vinden is in Downtown Disney District? Dat lees je hier.

Als het donker is bezoeken we ter afsluiting de show World of Color. Dit is een grote fonteinshow met kleuren, bellen en vuur. Het is druk, maar de moeite waard want het is erg mooi gemaakt allemaal.
Disney-adventure-park-in-Anaheim-Amerika

Avondeten houden we simpel, een broodje van Subway en als toetje een ijsje bij Cold Stone Creamery. Dit is een leuke ijswinkel en bakkerij en een aanrader om te bezoeken. Wat wil je met de slogan: “Because The World Deserves Better Ice Cream.” Je kiest hier welke ijsje je wilt en de toppings worden voor je gemixt op een soort plaat, dus bijvoorbeeld  ijs, chocolade stukjes, caramel saus en koekjesdeeg. Leuk om te zien hoe je ijsje bereid wordt.

★Tip: Cold Stone heeft vaak aanbiedingen voor een tweede ijsje gratis. Schrijf je in voor de nieuwsbrief of kijk op de website van Cold Stone Creamery.

>> Lees verder: Westkust Amerika reis dag 23 ★

Mijn eerste kennismaking met de USA was in 2011. Ik maakte een droomreis langs de westkust. En wat was het geweldig mooi! Hoewel het al een tijdje geleden is, wil deze reis toch met jullie delen. Tijdens de vakantie hield ik een blog bij en die heb ik nu in een nieuw jasje gegoten. De hele route van de Westkust Amerika reis vind je hier.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.