4 Amerika reizen

4 geweldige Amerika reizen heb ik al mogen maken. Hieronder vind je een overzicht van mijn reisverslagen van 4 reizen naar Amerika. Florida, de Mountain States, een rondreis west Amerika en nog veel meer. Genoeg inspiratie voor je eigen Amerika reis!

Vier Amerika reizen ter inspiratie voor je Amerika vakantie

Ben je zelf op zoek naar een leuke route voor je Amerika reis? Ga je een roadtrip maken door Amerika? Ik haal altijd graag inspiratie uit reisverslagen. Ik vind het leuk om te lezen wat mensen doen tijdens hun Amerika vakantie en voor route-ideeën.  Misschien kun je ook tips halen uit mijn reisverslagen van Amerika. Ik heb ze hier op een rijtje gezet

Rondreis West Amerika

Misschien wel de mooiste onder de Amerika reizen! Elke dag voelt als een mini-vakantie op zich. Want elke dag bezoek je weer een hoogtepunt. Denk hierbij aan de Golden Gate Bridge in San Francisco, Yosemite National Park, de hitte van Death Valley National Park, een spookstad, dan door naar Las Vegas, de Grand Canyon, het geweldig mooie Zion, zulke rotsen heb je nog nooit gezien – Bryce Canyon en de route terug van Los Angeles, Hollywood naar San Francisco via de mooie kustroute. Een Amerika reis om nooit te vergeten. Dit was mijn eerste Amerika reis. Kwamen mijn verwachtingen uit? Was Amerika zoals ik me al die tijd had voorgesteld? En hoe was de eerste keer vliegen met vliegangst?

★ Lees hier mijn reisverslagen van mijn rondreis West Amerika

West-Thumb-Geyser-Yellowstone-National-Park

Roadtrip Amerika Mountain States

Hoe was het om misschien wel het mooiste park van Amerika (Yellowstone) te bezoeken? Een hele bijzondere treinreis te maken en goud te zoeken? Ik ontdekte een van mijn favoriete parken: Badlands National Park en waarom je Grand Teton National Park niet mag overslaan. Ik reed langs het beroemde landschap van Monument Valley en ging gokken in Las Vegas!

★ Lees hier mijn reisverslagen van mijn rondreis in de Mountain States.

Rondreis Noord Oost Amerika en Canada

Hoe combineer je Amerika en Canada? Ik deed het tijdens mijn rondreis Noord-Oost Amerika en Canada. Niet alleen bezocht ik New York, maar ook prachtige natuur op slechts een paar uur rijden van deze wereldstad. Ik beleefde de herfst, Indian Summer in New England en werd verliefd op de mooie stad Boston.

★ Lees hier mijn reisverslagen van mijn bezoek aan Oost Amerika en Canada

West-New-York-uitzicht-Manhattan

Roadtrip New York naar Key West

Misschien wel de reis met de meeste afwisseling. New York, de drukte van deze geweldige stad en uiteindelijk ontspannen met palmbomen in Florida! Op de route is ontzettend veel moois te zien. De Great Smoky Mountains, de Florida Keys, Washington DC en het historische St Augustine. Ik heb me geen moment verveeld!

★Lees hier mijn reisverslagen van mijn roadtrip New York naar Key West

Waar gaat jouw Amerika reis heen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.