Westkust Amerika reis dag 13: Zonnesteek en tips voor Las Vegas

In Las Vegas genieten we aan het nepstrand van het Hard Rock Hotel van de zon.
Alleen werd dat iets teveel van het goede…

Vandaag een vrij saaie dag voor de meelezers: na een ontbijtje van Starbucks gaan we relaxen aan het zwembad van het Hard Rock Hotel. Na de road trip waarbij we bijna alleen maar volle dagen hebben, is een dag niets doen ook wel fijn.

Als we ’s avonds bij Denny’s zitten blijkt dat het bakken in de zon toch niet zo goed was geweest. Nadat de 2 halve(!) voorgerechten, die enorm waren, geserveerd waren, vragen we of we de rest van het eten mee kunnen nemen. Dat is geen enkel probleem. Vanuit de lekkerste bedden ooit, eten we de rest op en kijken we films.

Eten-by-Denny's-in-Amerika

Niet zo heel veel spannends dus en daarom een paar tips voor Las Vegas!

★ Kijk goed of je in het weekend in Las Vegas wilt verblijven. Het voordeel is dan dat er meer feestjes zijn, maar het verblijf is vaak ook een stuk prijziger.

★20 dollar sandwich: Dit is geen duur broodje, maar een truc om een mooiere hotelkamer te krijgen. Wanneer je incheckt kun je 20 dollar in je paspoort doen, dit overhandigen en vragen of er misschien een upgrade mogelijk is. Wie weet levert je dit een mooiere kamer op.

20-dollar-sandwich-truc-in-las-vegas

★Als je gaat gokken en bijvoorbeeld achter een fruitautomaat zit, krijg je soms een gratis drankje aangeboden. Als je de serveerster wat fooi geeft, is dat netjes en heb je de kans dat ze vaker terugkomt.

★Op zoek naar hotels met een leuk zwembad? Wat vind je van deze hotels:

Bij Hard Rock Hotel zijn meerdere zwembaden waar soms ook feesten worden gehouden en wij lagen bij een zwembad waar een soort strandje was gemaakt.

MGM heeft ook een enorm zwembad met onder anderen een lazy river.

In downtown Las Vegas heeft Hotel Golden Nugget een heel bijzonder zwembad. Het bestaat uit meerdere verdiepingen, inclusief een glijbaan die door de shark tank loopt, zodat je tussen de haaien door glijdt!

>> Lees verder: Westkust Amerika reis dag 14 ★

Mijn eerste kennismaking met de USA was in 2011. Ik maakte een droomreis langs de westkust. En wat was het geweldig mooi! Hoewel het al een tijdje geleden is, wil deze reis toch met jullie delen. Tijdens de vakantie hield ik een blog bij en die heb ik nu in een nieuw jasje gegoten. De hele route van de Westkust Amerika reis vind je hier.

2 thoughts on “Westkust Amerika reis dag 13: Zonnesteek en tips voor Las Vegas

  1. Haha de 20 dollar sandwich kende ik nog niet!

    Onze hoteltip is het Elara Hilton Grand: een hotel dat net iets van de Strip af ligt (5 min lopen) en daardoor iets rustiger is. Enorme kamers, incl. keuken, woonkamer en jacuzzi op slaapkamer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.