We mogen weer naar Amerika reizen!

Na een veel te lange tijd is het eindelijk weer zo ver. De grenzen van de Verenigde Staten gaan weer open. Zoals het nu staat, mogen we in november weer naar Amerika reizen! Wat heeft het lang geduurd allemaal. Voor een flinke dosis inspiratie heb ik een paar routes voor je op een rijtje gezet. Het plannen kan beginnen!

New York, New York

Wat een droombestemming is New York toch! Kun je niet wachten om weer naar Amerika te gaan, waarom dan geen bezoek aan New York tijdens de kerstperiode? Dit staat ook op mijn wensenlijstje en mijn plan is nu om in december een bezoek te brengen aan deze wereldstad vol kerstversiering, kerstbomen, schaatsbanen middenin de stad, versierde huizen en prachtige etalages vol kerstsfeer.

Lees hier mijn reisverslagen over New York!

Onwaarschijnlijk mooie westkust

Tijdens mijn roadtrip langs de westkust van Amerika was elke dag eigenlijk een mini-vakantie op zich. Elke dag was weer zo anders en divers en weer een heel nieuw avontuur. Als Amerikaliefhebber moet je deze reis echt een keer gemaakt hebben.

Bekijk hier mijn westkust route

Herfst-Great-Smoky-Mountains

Indian Summer in New England

De prachtige herfstkleuren in New England, oftewel de Indian Summer. Ik combineerde deze reis met een stukje Canada en keerde via Cape Cod en Boston weer terug naar New York.

Bekijk hier mijn route door New England

Las Vegas en de mooiste natuur

Ik combineerde Las Vegas met geweldige natuur. Het ene moment vergaap je je aan al het bijzonders wat de mens heeft gemaakt in Las Vegas en het andere moment aan de overweldigende natuur van Grand Teton en Yellowstone Nation Park.

Lees hier meer over Grand Teton
Alles over Las Vegas
Bekijk hier mijn reisverslagen van deze reis

huisjes-in-grand-teton-national-park

Roadtrip Oostkust

Wat dacht je van een roadtrip van Florida naar New York? Of andersom natuurlijk. Combineer pretparken met lekker weer en mooie natuur en de Big Apple!

Lees hier meer over mijn roadtrip New York naar Key West

Verrassend Texas


Ik bezocht Texas tijdens mijn laatste Amerika reis. Ik was positief verrast door deze diverse en enorme staat. Texas is een heerlijk bestemming om een roadtrip te maken. Je vindt er niet alleen prachtige natuur, maar ook gezellige steden.

Bekijk hier mijn route door Texas

Riverwalk-San-Antonio-bezoeken

Ga je op reis naar Amerika?


Houd altijd de huidige maatregelen en vereisten voor je reis in de gaten. Informeer goed welke regels er gelden in de VS voordat je op reis gaat en wat er van je verwacht wordt om teleurstellingen te voorkomen.

Nu we weer naar Amerika mogen reizen, komt mijn New York reis ook dichterbij, want zoals je hebt gelezen, ga ik naar New York en ik kan niet wachten! Heb jij ook al iets geboekt? Laat het weten in een reactie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.