T.G.I. Friday’s! – American Restaurant

Waar is het altijd de mooiste dag van de week en kun je ook nog eens heerlijk eten? Bij restaurant T.G.I.F. natuurlijk! Thank God it’s Friday!

Dit artikel is geschreven op basis van mijn bezoeken aan TGI Fridays in Amerika.
Goed nieuws! Er is nu een TGI Fridays in Nederland! Lees er hier meer over.

Food & Drinks van T.G.I. Friday’s!
Bij T.G.I. Friday’s kun je gewoon lekker Amerikaans eten, lees: hamburgers en steaks Maar je hebt er ook pasta en fajita’s. Het bekendst zijn wel de gerechten met een heerlijke Jack Daniel’s saus. Wat dacht je spareribs met vlees zo mals dat het bijna van het bot valt.
TGIF_food

De voorgerechten zijn ideaal om te delen. Je kan ook een combinatie gerecht nemen met verschillende voorgerechten op een bord.

Er staan zoveel cocktails op het menu dat het moeilijk kiezen is. Maar gelukkig is er geregeld happy hour: cocktails voor de halve prijs!

TGI Friday's restaurant menu

De nagerechten, ja wat kan ik daar over zeggen. Zorg dat je een beetje ruimte over laat!

fridays neon signInterieur van T.G.I. Friday’s!
T.G.I. Friday’s American Restaurant heeft een herkenbaar interieur. Rood met witte strepen, rode bankjes, Tiffany lampen en de bar staat centraal. Er hangen televisies zodat je er sportwedstrijden kunt volgen.

Cocktails TGI Friday's restaurantEen stukje geschiedenis
Hoe T.G.I.F. ontstaan is? De oprichter Alan Stilmann vond dat er in de jaren 60 geen goede, openbare plekken waren voor twintigers en dertigers om elkaar te ontmoeten. En aangezien hij ook opzoek was naar een vriendin leek het openen van een restaurant de perfecte kans om vrijgezelle vrouwen te ontmoeten. In 1965 werd het eerste T.G.I. Friday’s restaurant geopend in New York. Het werd een groot succes en de plek om nieuwe mensen te leren kennen!

Tip: schrijf je in op de website en ontvang een gratis voorgerecht!

 

3 thoughts on “T.G.I. Friday’s! – American Restaurant

  1. De echte ham(burger)vraag is dus wat er voor nodig is om ze naar Nederland te krijgen?!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.