TGI Fridays in Nederland!

Op 23 april is het eindelijk zover. De eerste TGI Fridays in Nederland opent haar deuren in Utrecht! Een Amerikaans restaurant in Nederland en bovenal een heel leuk restaurant met lekkere en diverse gerechten en de perfecte plek voor een drankje.

Eten bij TGI Fridays in Nederland

De social media kanalen zijn er al. Op Twitter, Facebook en op Instagram word je om je oren geslagen met foto’s van gerechten van TGI Fridays, zoals een lekkere steak, een fantastisch uitziende birthday shake, een plateau met snacks om te delen zoals sliders, maar ook een gezonde quinoa salade. Want denk alsjeblieft niet dat het fastfood is. Er wordt hier juist met verse producten gewerkt.

Als de TGI Fridays in Utrecht net zoals een vestiging in Amerika is, dan kun je een divers menu verwachten dat voor ieder wat wils biedt. Amerikaanse gerechten zoals steaks en ribs, leuke gerechtjes om met z’n allen te delen en een cocktailkaart die perfect is voor als je iets te vieren hebt.

TGI-Fridays-in-Nederland

bron: https://www.fridays.nl/

Interieur van TGI Fridays

In Amerika heeft TGI Fridays alle restaurants voorzien van een herkenbaar interieur. De grote gezellige bar heeft een centrale rol in het restaurant, de kleuren rood en wit zie je overal terugkomen en er zijn gezellige zitjes waar je met vrienden of familie kunt genieten van je maaltijd. Ik verwacht dat dit in Utrecht ook zo zal zijn. Ik hou je natuurlijk op de hoogte.

Locatie TGI Fridays in Nederland

De eerste TGI Fridays in Nederland staat in Utrecht. Op het stationsplein, dus goed bereikbaar. We hopen natuurlijk dat er nog veel meer TGI Fridays zullen komen op verschillende locaties in Nederland! En dat vieren we natuurlijk met deze uitbundige shake:

Wat maakt TGI Fridays zo leuk?

Als ik op vakantie ga naar Amerika, breng ik altijd een bezoek aan een TGI Fridays restaurant. Je kunt er gezellig zitten, het eten is er goed, de bediening is er vriendelijk en er is een uitgebreide cocktailkaart. Meestal heb ik moeite met kiezen. Wordt het een gerecht met die lekkere Jack Daniels saus? Toch een burger? Welke voorgerechten gaan we delen? En, o, ja, ik moet nog ruimte overlaten voor zo’n overheerlijk toetje.

Ik vind TGI Fridays een fijn restaurant dat voor iedereen wel iets te bieden heeft. Hier is het altijd vrijdag en dat vieren we met lekkere cocktails en een goede maaltijd.

 

Wil je meer informatie? Of alvast reserveren? Kijk dan op de website van TGI Fridays in Nederland.

One thought on “TGI Fridays in Nederland!

  1. Als het net zo goed is als in Amerika of Ierland dan ben ik blij! Ik ben er dol op, dus ik ga zeker heen! TGI Fridays is net als Hog’s breath in Australië een begrip!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.