Mijn Amerika kerst-roadtrip!

Ik ben weer terug van een korte roadtrip / stedentrip in Amerika! Het was weer een geweldige reis die ik kan toevoegen aan mijn Amerika reizen. Dit keer stond hij in het teken van kerst! Ik vertel je er hier alles over.


De reis begon en eindigde in New York. Dit is wel de ultieme bestemming tijdens de kerstperiode, maar ook de andere bestemmingen stelden niet teleur. Ik kwam er eindelijk achter of Georgetown (bij Washington DC) net zo gezellig was als het eruitziet.

Georgetown

Daarna reden we door naar de countryside van Philadelphia. Dit gaf de reis dat echte roadtrip gevoel. Langs typische Amerikaanse wegen, mooie mainstreets en gezellige dorpjes. We sliepen in een bed & breakfast waar we ontbeten met Amerikanen. We bezochten er verrassende musea, historische huizen vol verhalen en misschien wel de mooiste botanische tuin.

Faunbrook Bed & Breakfast
Longwood Gardens

We bezochten Philadelphia om de stad nog uitgebreider te verkennen. Wist je dat er een historische gevangenis te vinden is die nu dienst doet als museum? Philadelphia is echt een fascinerende stad vol geschiedenis!

Daarna reden we weer terug naar New York en namen we de tijd om te genieten van de kerstsfeer. We hebben geschaatst bij de mooiste kerstboom, we zijn op een tour geweest naar de versierde huizen van Dyker Heights en we bezochten bijzondere restaurants en rooftopbars.

Schaatsen bij Rockefeller Centre
Restaurant Peak in New York

De reis was korter dan normaal, maar niet minder leuk. Ik heb weer enorm veel gezien en gedaan en hopelijk haal jij hier ook inspiratie uit voor je volgende reis. Bovendien kun je beter maar snel gaan plannen als je volgend jaar een reis wilt maken in de kerstperiode, want de prijzen stijgen snel in New York. Mijn hotel in New York heb ik bijna een jaar van te voren geboekt.

De komende tijd vind je hier mijn reisverslagen en tal van tips en artikelen over de leukste bestemmingen voor je kerst-roadtrip in Amerika!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.