Longwood Gardens

Longwood Gardens tijdens de kerstperiode is net een sprookje! Een bezoek aan Longwood Gardens stond al lang op mijn lijstje en dit jaar was het eindelijk zover. Toen de zon onderging en een half miljoen lichtjes begonnen te fonkelen, bezocht ik deze prijswinnende botanische tuin.

Longwood Gardens bezoeken
Longwood Gardens ligt in Kennett Square, op ongeveer een uur rijden van Philadelphia. Deze botanische tuin is 4,2 kilometer groot en is een unieke plek vol bloemen, planten, tuinen, bossen, weiden en overdekte wintertuinen.

Als je echt in de kerststemming wilt komen, is Longwood Gardens het perfecte uitstapje. Niet alleen is het park versierd met talloze lichtjes, maar je vindt er ook de prachtigste kerstbomen. Met warme chocolademelk in je hand wandel je door de lichtjestunnel, vergaap je je aan de fonteinshow en de bijzondere kerstbomen. Je loopt langs verlichtte bomen, langs water en velden en de spectaculair versierde overdekte wintertuinen. Niet voor niets heeft Longwood Gardens opnieuw de prijs gewonnen voor beste kerstversiering van het land.

Longwood Gardens Christmas #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

Je kunt je hier prima een paar uur vermaken met een avondwandeling. Als je overdag het park bezoekt valt er nog meer te zien wat betreft bloemen, planten en bomen. En er zijn elk seizoen diverse evenementen en workshops die je kunt bijwonen.

In Longwood Gardens vind je tevens een restaurant, een café en beergarden. Tijdens de winterperiode zijn er ook kraampjes met warme chocolademelk. En vergeet de souvenirwinkel niet die helemaal bij het seizoen past. Jammer dat niet alles mee naar huis kan!

In de buurt van Longwood Gardens
Philadelphia ligt op een uur rijden en een bezoek aan Longwood Gardens kan dus goed als een dagtrip gedaan worden. Maar als je echt dat roadtrip gevoel wilt, is het extra leuk om in de buurt te overnachten en de omgeving te verkennen. Longwood Gardens ligt in Kennett Square en op een steenworp afstand vind je hier een gezellig centrum met tal van winkeltjes en restaurants.

Overnachten bij Longwood Gardens
Bijna naast de Longwood Gardens ligt The Inn at Whitewing Farm. Deze omgebouwde boerderij is nu een prachtige, luxe bed & breakfast. Met ruime kamers, fijne bedden en een vers bereid ontbijt waarvan je kunt genieten met uitzicht op de landelijke omgeving.

Longwood Gardens tijdens het kerstseizoen was prachtig om te bezoeken! Hier krijg je een ultiem kerstgevoel. Elk seizoen is er wel iets anders te doen in Longwood Gardens en wat dat betreft is het het hele jaar door een ideale bestemming om te bezoeken. Ik wil zeker nog een keer terug wanneer alle bloemen in bloei staan!

Meer informatie over tickets, openingstijden en speciale evenementen vind je op de website van Longwood Gardens.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.