Op Reis naar Amerika!

Eindelijk is het zover! Deze week nog vertrek ik naar de USA! En natuurlijk hou ik je op de hoogte van de leukste dingen die ik tegenkom, echte aanraders, tips voor een roadtrip en ga ik kijken waar je de beste kerstsfeer vindt!

De reis begint in New York. Heb je al van Little Island gehoord? Daar gaan we heen en ik vertel je er alles over. De volgende dag halen we een huurauto op en rijden we naar Georgetown, Washington DC. (Ik heb er al eens over verteld en dat lees je hier.)

Daarna reizen we verder naar Philadelphia en de omgeving. Ik ben reuze benieuwd wat de omgeving allemaal te bieden heeft en een tipje van de sluier is Longwood Gardens. Dat ziet er zo mooi uit! Tijdens de kerstperiode zal het er vast helemaal betoverend zijn.

voorbereidingen-Amerika-reis

Daarna rijden we weer terug naar New York waar we hopelijk een show van Jimmy Fallon kunnen bijwonen. Fingers crossed! Ik hou jullie op de hoogte.

Wil je mijn reis volgen? Hou dan vooral Facebook en Instagram in de gaten. En natuurlijk volgen er dagverslagen, blogs en artikelen waar je tips uit kunt halen voor jouw reis.

Heb jij nog tips? Voor in New York bijvoorbeeld? Dit is namelijk de eerste keer dat ik de stad bezoek tijdens de kerstperiode. Wat mag ik niet missen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.