Doei 2020, hallo 2021!

Ik hoop dat iedereen een leuke jaarwisseling gehad heeft en geproost heeft op een veel beter, gezonder en gelukkiger 2021. Wat was 2020 een jaar! Een korte terugblik en vooruitkijken naar de toekomst!

2020. Dat zal ik niet snel vergeten. Naast al het corona-gedoe was er nog een reden voor mij waarom het jaar niet heel fijn was. 2020 was het jaar waarin ik voor het eerst ben flauwgevallen en het qua gezondheid niet echt goed ging. Dit drukt je echt met je neus op de feiten. Hoe gezegend je eigenlijk bent als je gezond bent. Ik was in Barcelona toen ik me helemaal niet goed voelde. Rond deze tijd kwamen de eerste berichten op het nieuws over een nieuw virus in China. Ik zei toen tegen mijn vriend: ‘Laten we extra van deze vakantie genieten. Het zou best eens kunnen zijn dat het een van de laatste is voor de komende tijd.’ Want ik was zeker niet in de waan dat het virus niet naar Nederland zou komen. Twee maanden later, in maart, was de wereld veranderd. Maar ik had nooit gedacht dat het zo lang zou duren! Maar ik mag niet niet klagen. Met mijn gezondheid gaat het steeds iets beter, ik kon thuiswerken en de mensen om me heen bleven gezond.

Omdat ik de pandemie zeer serieus neem, zat ik voornamelijk thuis in 2020 en was Barcelona mijn enige buitenlandse bestemming. Ik ben wel een dagje op de Veluwe geweest en heb in de omgeving van mijn huis gewandeld, maar voor iemand die vakantie en reizen een van de leukste dingen vindt die er zijn, viel 2020 natuurlijk zwaar tegen.

In 2020 heb ik niet veel gepost op Stripes & Stars, mede omdat ik het gevoel had dat ik even rust moest nemen. Nog steeds heb ik af en toe moeite om een goede balans tussen mijn werk en bloggen te vinden. Maar ik blijf graag voor mijn Amerika website schrijven, want ik vind het nog steeds leuk om te vertellen over Amerikaanse bestemmingen, tips te geven en te inspireren voor je nieuwe Amerika vakantie.

Plannen voor 2021

Het is onmogelijk om te zeggen hoe 2021 zal verlopen. Maar toch heb ik al kleine plannen gemaakt. Ik heb al een hotel geboekt voor een nieuwe Amerikareis! Tijdens de kerstperiode naar New York! In december, als alle lichtjes aan zijn, voor het echte kerstgevoel! Dat moet toch gaan lukken? Nu geregeld de vliegtickets in de gaten houden en goed kijken naar prijzen en annuleringsmogelijkheden.

Bath-and-Body-Works-bestellen

Amerikaans in Nederland

In december hoorde ik dat een typisch Amerikaanse winkel naar Nederland komt! Bath and Body Works! Een geweldige winkel vol zeepjes, badproducten, geurkaarsen, handgel en nog veel meer. Als ik in Amerika ben, moet ik hier altijd even naar binnen. Voor de pandemie kocht ik al antibacteriële handgel omdat het lekker ruikt en handig is om bij je te hebben. Omdat we meestal Amerika in de herfstperiode bezochten, rook het bij binnenkomst in de Bath & Bodyworks altijd naar herfstgeuren zoals pumpkin spice. Dat deze winkel naar Nederland komt, scheelt weer ruimte in de koffer, want de geurkaarsen zijn best zwaar. Die kunnen we nu gelukkig in Nederland kopen! Er komt een vestiging van Bath and Bodyworks in The Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam In de tussentijd kunnen we online al losgaan, want de Nederlandse website is online en die vind je hier. Zo haal je die typische Amerikaanse geuren naar huis. Ik vind het leuk en ben er blij mee! En ja, ik heb ook al een paar dingetjes besteld…

Voor de rest is het nu gewoon volhouden. Volhouden tot de wereld weer normaal wordt en we weer kunnen reizen. Het is soms best zwaar. Maar dan denk ik aan wat we allemaal wel kunnen doen. We hebben internet, we kunnen reizen plannen en vooruitkijken naar een betere toekomst. En daar staat het jaar 2021 voor. Ik wens iedereen liefde, gezondheid, geluk en de kracht om het nog even vol te houden.

Ik hoop in dit nieuwe jaar weer meer te posten op Stripesandstars.nl en inspiratie te kunnen bieden voor een geweldige Amerikareis!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.