Gelukkig hebben we de foto’s nog #15

Toen reizen nog mogelijk en onbezorgd was, maakte ik een roadtrip van New York naar Texas. Per dag kies ik een foto met een achterliggend verhaal over wat ik bijzonder of leuk vond op die dag.

Op dag 15 verlaten we Austin en brengen we eindelijk een bezoekje aan restaurantketen IHOP voor het eerst deze vakantie. IHOP staat voor International House of Pancakes, maar zoals bij de meeste Amerikaanse restaurants heb je een enorme keuze op de menukaart en kun je hier veel meer eten dan alleen American pancakes.

Als je hier de menukaart opent, slaat de keuzestress gelijk toe. Want niet alleen hebben ze hun normale pancakes, french toast en uitgebreide hartige Amerikaanse ontbijtborden, maar ook specials. Zoals red velvet pancakes, cupcake pancakes of cheesecake pancakes. En zoals je misschien wel weet, staat de serveerder al heel snel naast je tafel…

Pas later zag ik dat deze IHOP in Austin 24 uur per dag geopend is. Dat is toch geweldig? Want stel dat je ’s avonds laat zin hebt in pancakes? Dan kan dat hier gewoon. En er is dus meer dan alleen zoetigheid. Er zijn burgers, salades, broodjes, maar ook hoofdgerechten bestaande uit steak, tilapia of kipfilet.

Meestal zijn wij ’s avonds laat eerder te vinden in de Walmart. Na een dag sightseeing nog even na het eten rondstruinen in deze enorme supermarkt. Maar het is best handig dat er restaurants zijn die 24 uur per dag geopend zijn. Want als je tijdens je reis een stuk omrijdt en hierdoor op een tijdstip op je bestemming arriveert waarop de meeste restaurants al gesloten zijn, kun je toch nog lekker eten. Dit gebeurde ons na een bezoek aan Monument Valley tijdens een andere Amerika reis. We kwamen pas heel laat aan bij het Wigwam Motel, maar gelukkig was er een Denny’s in de buurt die ook 24 uur geopend was.

★ De reis die ik maakte ging van New York naar Texas en weer terug naar New York. De route vind je hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.