Gelukkig hebben we de foto’s nog #14

Toen reizen nog kon en onbezorgd was, maakte ik een reis van New York naar Texas. Per dag kies ik een foto met een achterliggend verhaal over wat ik bijzonder of leuk vond op die dag.

Op dag 14 reden we vanuit Austin naar San Antonio. Hier maakten we een hele roadtrip van met verschillende tussenstops, want de route ging door Hill Country. We lieten de stad achter ons en reden al snel langs uitgestrekte velden met blauwe bloemen en kronkelende wegen door de natuur. De eerste tussenstop werd Luckenbach. Dit kleine dorpje telt maar 3 permanente inwoners. Maar dat zouden we niet zeggen als we er arriveren, want het is er best druk.

Achter het winkeltje, de general store, wat eveneens een bar is, staan allemaal bankjes en er wordt muziek gemaakt. Het is er gezellig en leuk om even te kijken. In het winkeltje kun je allerlei souvenirs kopen en er is ook een historische dance hall te vinden. Ga je Luckenbach bezoeken, kijk dan op de kalender voor alle optredens.

★ De reis die ik maakte ging van New York naar Texas en weer terug naar New York. De route vind je hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.