Voorbereiding Amerika 2021: Dromen van New York en dit restaurant!

Ik kan niet wachten tot we weer naar Amerika gaan! In de tussentijd maak ik alvast een planning en zoek ik de leukste dingen uit om het meeste uit mijn reis te halen als we er eindelijk weer zijn. Waar ik ontzettend naar uitkijk? Een avond in New York, in dit restaurant!

Mijn laatste bezoek aan New York was in 2019. Ik had best moeite om er weer weg te gaan na een fantastische roadtrip naar Texas. Het was net alsof ik toen een voorgevoel had dat het wel even zou duren voordat ik er terug zou komen.

Ik heb nieuwe plannen gemaakt en na 2,5 jaar kan ik niet wachten om mijn lievelingsstad weer te bezoeken. Ik vertelde al eerder dat ik ondertussen vliegtickets heb geboekt. In november staat er een roadtrip vanaf Miami naar New York op de planning. Omdat ik in eerste instantie alleen een week naar New York had gepland en het hotel al had geboekt, hebben we lang de tijd in New York. Doordat ik het hotel een jaar van te voren heb geboekt, heb ik er een mooie prijs voor betaald, al zeg ik het zelf: 900 euro voor een week en we zitten dicht bij Central Park, in de kerstperiode. Als ik nu naar het hotel kijk, is het 1500 euro duurder. Het rare is wel, dat ik het aantal dagen wel kan wijzigen, naar minder dagen, maar dat de prijs dan duurder wordt. Raar, toch?

Ik ben nu al plannen aan het maken voor de dagen in New York. Wat ik allemaal wil zien en doen. Ik vind het ook leuk om alvast te kijken welke nieuwe restaurants er zijn. En dagelijks vergaap ik me aan de mooie plaatjes en stories op de Instagram van het restaurant Peak NYC. Dit restaurant bevindt zich op de 101e verdieping van Hudson Yards. Als je uit het raam kijkt, zie je Edge, het observatoriumplatform onder je liggen. Kun je nagaan hoe hoog!

Dit is toch geweldig? Dit uitzicht. Zo mooi en indrukwekkend. Het is heel hoog, dat maakt me wel een beetje bang, maar je krijgt er veel voor terug. Het eten ziet er ook geweldig uit, dus dit is echt een restaurant voor een speciale gelegenheid… Zoals het weer kunnen reizen naar Amerika, na anderhalf jaar ellende van een pandemie. Een goede reden, al zeg ik het zelf. Want soms lijkt deze periode moedeloos, in gedachten zie ik mezelf hier al zitten, genietend van dit uitzicht. Een mooi vooruitzicht, toch?

★Wil je hier ook eten? Je kunt 20 dagen van te voren reserveren via de website van Peak NYC.

★★Meer inspiratie op doen voor je reis naar New York? Lees hier al mijn New York blogs en artikelen.

★★★ Tip: Het loont om flink van te voren alvast een hotel te boeken. Ik doe dat altijd met de optie: gratis annuleren. Zo zit je nergens aan vast.

Booking.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.