Voorbereiding Amerika 2021: Een spookhotel of hip motel?

De voorbereidingen voor mijn nieuwe reis zijn al in volle gang. Ik heb al een aantal hotels geboekt voor november/december en ik ben de route aan het finetunen. Hier hou ik je op de hoogte van de planning van mijn nieuwe Amerika reis!

Al eerder vertelde ik je over mijn nieuwe Amerika reis in november. De planning is om tijdens deze Amerika reis voor het eerst een bezoek te brengen aan Savannah. Dit lijkt me een prachtige stad en ik kan niet wachten tot ik daar door de straten loop. Tijdens mijn Amerika reis in 2014 moest ik kiezen tussen Charleston of Savannah om te bezoeken en die keer werd het Charleston.

Tijdens mijn zoektocht naar hotels in Savannah lijkt het me heel leuk om in, of op loopafstand, van het historische centrum te slapen. Een stuk duurder dan een hotel uit de buurt, maar ik vind het belangrijk om zo veel mogelijk uit mijn tijd te kunnen halen en midden tussen de bezienswaardigheden te zitten. Toen kwam ik bij een prachtig hotel uit: The Marshall House. Dit is een historisch hotel in de historische binnenstad van Savannah.

Na het doorlezen zag ik al gauw dat het in dit hotel kan spoken. Aan de andere kant krijgt het hotel een hoge beoordeling. Zo erg kan het toch niet zijn? Of zullen we hier slapeloze nachten krijgen? Eigenlijk staat Savannah sowieso bekend om de spookverhalen, Walking Ghost Tours en bloederige geschiedenisverhalen. Net zoals Charleston. Hier waren ook overal tours te boeken die je spookhalen vertellen en naar plekken brengen waar het spookt. En Savannah is natuurlijk America’s Most Haunted City.

Een andere leuke optie is The Thunderbird Inn. Dit is een roadside motel uit 1964, dus enigszins ook historisch. Dit ligt tevens op loopafstand van alle bezienswaaridgheden en krijgt ook een goed cijfer. Het leuke is dat het echt zo’n Amerikaanse retrostijl heeft, inclusief donuts en popcorn. Waarschijnlijk zul je hier minder last hebben van spoken…

Ik vind het moeilijk om te kiezen! Welke accommodatie zou jij kiezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.