Shake Shack Restaurant

Als je in Amerika bent wil je natuurlijk een hamburger eten! Waar kan dat beter dan in een prachtig park, midden tussen de imposante wolkenkrabbers en bijna pal naast het Flatiron building?

In Madison Square Park vind je Shake Shack! Van oorsprong een hot dog karretje, maar uitgegroeid tot een restaurantketen met de lekkerste hamburgers, heerlijke verse frietjes, zelfgemaakte frozen custard en natuurlijk hot dogs.

Nieuwsgierig geworden naar het eten? Goed zo. Hieronder geef ik je alvast een voorproefje van het menu.
Shake Shack Menu
Waarschijnlijk moet je eventjes in de rij staan voor je hamburger maar het is het zeker waard. De restaurantjes van Shake Shack zijn niet erg groot, maar meestal staan er ook tafeltjes buiten waar je aan kan zitten. De locatie in Madison Square Park is helemaal ideaal want je kan je hamburger meenemen naar een van de vele bankjes die er staan. Zo geniet je van de levendige stad, de natuur (eekhoorntjes!) en de heerlijke Amerikaanse hamburger!

Madison Square Park in New York“The Mother Ship,” zo wordt de locatie in Madison Square Park genoemd, geeft je een kijkje met een webcam, gericht op de Shack. Zo kun je alvast bekijken of er een rij staat! Bekijk de webcam hier.

Niet in de buurt van het Madison Square Park? Dat maakt niet uit want Shake Shack heeft meerdere locaties in New York en verschillende andere grote steden. Niet in Amerika? Dat is heel jammer maar gelukkig vind je Shake Shack ook in Turkije, Londen, Rusland en het Midden Oosten!

Eten van Shake ShackVoordat ik een bezoekje bracht aan het American Museum of Natural History at ik een heerlijke burger met frietjes en lemonade in de Shake Shack op Columbus Avenue. Je leest erover in mijn travel diary!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.