Bar SixtyFive Rooftop Bar in New York

Kijk een momentje naar het uitzicht op de afbeelding hierboven. Stel je voor dat je hier staat. Op de 65 verdieping van het Rockefeller Center, bijna de Top of the Rock. Je hebt een cocktail in je hand, je gaat zo iets eten en op de achtergrond heb je dit geweldige uitzicht. Dat is Bar SixtyFive in New York!

Als je naar New York gaat (en je hebt geen hoogtevrees) hoort het kijken naar de wereldstad vanaf grote hoogte er echt bij. Ik was op zoek naar leuke rooftop bars en besloot een bezoek te brengen aan Bar SixtyFive.

Bar SixtyFive Rooftop bar in New York

Bar SixtyFive bevindt zich in hetzelfde gebouw van Top of The Rock, een toeristische bezienswaardigheid met het bekende uitzicht, maar dan 5 verdiepingen lager van het hoogste punt. Inderdaad, op verdieping 65. Bij Bar SixtyFive kun je dineren, wat drinken of bites combineren met een drankje. Ondertussen geniet je van dit uitzicht.

New-York-drinks-and-view-bar-65-Stripesandstars

View, view, view! Dat is waar het om draait. Vanaf je tafeltje heb je uitzicht, maar je kunt ook met je drankje even naar buiten lopen. Er is een terras waar je half rond kunt lopen waardoor je uitzicht hebt op het Empire State Building en Central Park.

Rooftopbar-in-New-York

Je kunt buiten  ook een tafel reserveren, dit is afhankelijk van het weer. Hier moet je dan minimaal voor 65 dollar pp. bestellen van de kaart. Mensen die binnen een tafel hebben, kunnen ook gewoon naar buiten lopen om van het uitzicht te genieten. Maar als je binnen zit, hoef je niet voor een minimaal bedrag te bestellen. De keuze is aan jou.

Bar-65-New-York-food

Eten en drinken in Bar SixtyFive in New York

Tijdens mijn bezoek aan Bar SixtyFive, besloten we wat snacks en drankjes te nemen. We aten lekkere sliders met friet en hummus met brood en groentes. Je kunt ook kiezen voor grotere gerechten en er is keuze uit bijvoorbeeld hamburgers, vis en steak. De drankenkaart is uitgebreid en voor een cocktail betaal je $20. Het is niet goedkoop, maar dat valt te verwachten van zo’n locatie in New York met een million dollar view.

★Tip: Maak een reservering rond zonsondergang. Zo heb je uitzicht met daglicht, schemering en in het donker!

Bar-sixtyfive-rooftopbar-in-New-York

Naar Top of The Rock of een Rooftopbar in New York?

De prijzen in de bar zijn dan wel duur, vergelijk het eens met een bezoek aan het uitzichtpunt van Top of The Rock. Voor een ticket  ben je $37 dollar per persoon kwijt en daarvoor moet je waarschijnlijk ook nog in de rij staan. Bij Bar SixtyFive kun je reserveren, heb je een tafeltje en kun je met een drankje genieten van het uitzicht.

rooftopbar new york bar-65-New-York-view-Central-Park

 

Ik bezocht Bar SixtyFive en zodra ik de lift uitstapte werd ik betoverd door het prachtige uitzicht. Al met al was het een geweldige ervaring met een hapje en een drankje erbij. Bar SixtyFive is een mooie locatie met goede service en een perfecte plek als je iets te vieren hebt.

Kijk voor meer informatie of voor reserveringen op de website van Bar SixtyFive in New York.

Welke rooftop bar in New York heb jij bezocht?

One thought on “Bar SixtyFive Rooftop Bar in New York

  1. Wauw dit is idd een geweldig uitzicht. Zelf heb ik in Bangkok een skybar bezocht en kocht daar een drankje van 53 euro. Kwam ik pas later achter. Zulke dingen zijn vaak heel duur maar het uitzicht wat je ervoor terug krijgt is dan magic.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.