New York City in 360-graden foto’s

Ik neem je mee op reis naar New York. Met een reeks van 360 graden foto’s. Kijk om je heen naar de Brooklyn Bridge, de drukte op Times Square en geniet mee van de mooiste uitzichten!

Een bezoek aan New York is niet compleet zonder de Brooklyn Bridge te hebben bewandeld. Het mooie aan deze wandeling is dat je ook de skyline van New York kunt bekijken. Het Vrijheidsbeeld is zelfs te zien! En de brug is gewoon erg mooi, vind je niet?

Brooklyn Bridge New York Stripes & Stars #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

Ook het Grand Central Station is een bezoek waard. Dit is echt een mooi station. Vergeet niet om ook naar het bijzondere plafond te kijken. Wist je dat hier ook veel winkels en restaurants te vinden zijn?

Grand Central Station #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

Voor een hapje en drankje bezochten we Bar Sixtyfive. In het gebouw van top of the rock. Kijk wat een uitzicht!

Bar SixtyFive New York #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

En als je even voor zonsondergang gaat, heb je het prachtige uitzicht tijdens daglicht, met schemering en als alle lichtjes aan gaan.

Bar 65 New York View #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

Als het kan drinken we altijd een enorme cocktail bij restaurant/bar The Sugar Factory. Als de rook van de tafel is verdwenen, verschijnt een enorme cocktail. (Bekijk hier de video)

Sugar Factory New York #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

Zoals je misschien weet, zijn hotels in New York best prijzig. Gelukkig wist ik voor een redelijk bedrag een hotel in de buurt van Times Square te vinden. Zo zag de kamer eruit. Niet groot of bijzonder, maar prima voor een verblijf in New York. Geen mooi uitzicht, maar wel die typische Amerikaanse gebouwen met een watertoren.

Hotel Room New York #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

Times Square moet je een keer gezien hebben! Of je vind het leuk, of vreselijk. Er is in ieder geval genoeg te bekijken.

Times Square New York #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

Voor een speciale gelegenheid is restaurant Buddakan een aanrader. Kijk hoe mooi het hier is. En het eten is erg lekker. Vooral de edamame dumplings!

Buddakan New York Restaurant #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

Tijdens mijn eerste bezoek aan New York City heb ik geen rooftop bar bezocht. Dat moest deze keer even goed ingehaald worden. Op de laatste avond bezochten we ook nog 230 Fifth rooftop bar. Palmbomen en het Empire State Building!

230 Fifth rooftop bar New York #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

★Bekijk hier meer 360-graden foto’s van mijn Amerika reizen

★Vind hier alvast je ideale hotel in New York★Booking.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.