Sugar Factory American Brasserie New York – Restaurant

Een cocktail zo groot als een vissenkom, flarden rook borrelen uit het drankje omhoog.. Wat zit er in? Een gummibeer?! Candy Cocktail!

Wanneer je op zoek bent naar een verrassend restaurant is Sugar Factory American Brasserie in New York een leuke optie. Niet alleen kun je hier de meest fantastische cocktails drinken, maar er is ook een ruime keus aan allerlei gerechten. In the Sugar Factory vind je bovendien een snoepwinkel met de zogenoemde Couture Pop’s: simpel gezegd: lolly-houders. Helemaal hip. Had ik al gezegd dat er bijzondere cocktails zijn? Met snoep erin? En uit de cocktails komt rook..I love it!

 

Food
De menukaart heeft een grote variatie. Zo kun je er wafels, brunch, pancakes, ijs, salades, soep, burgers, steaks, old fashioned sundaes en hele speciale fondues krijgen.

menu sugar factory restaurant New YorkDrinks
De menukaart biedt tevens een ruime keus aan fantasierijke cocktails met snoep zoals lolly’s, snoephaaien, gummiberen, maar ook fruit en chocolade. Voor ieder wat wils dus.

cocktails menu New York Sugar Factory
De prijzen zijn ietwat aan de hoge kant, maar je bevindt je dan wel in  een van de hipste snoepwinkels van de stad, waar bovendien tal van celebrities je al voorgingen. Misschien een leuke plek voor een verjaardag? Er is in ieder geval snoepgoed genoeg en er zijn feestelijke cocktails. Heb je iets te vieren en is geld geen probleem? Neem dan een kijkje op het menu bij de Super Fun Premium Fondues. ( Let op: je moet wel 24 uur van te voren reserveren)

fondue in Sugar Factory New York restaurant

De sfeer is in het restaurant is relaxt, er klinkt hippe muziek en de inrichting is mooi. Er is een ruime keuze aan eten en als souvenir voor thuis kan je na het eten nog een bezoekje brengen aan het snoepwinkeltje.

red velvet cake sugar factory new york


Verschillende locaties
Sugar Factory vind je in New York in 46 Gansevoort St. in het hippe Meatpacking District. De wijk die zijn naam dankt aan de vele vleesverwerkingsbedrijven die zich er rond 1900 bevonden. Tegenwoordig vol met restaurants, barretjes en winkels. Combineer een bezoek aan het restaurant met een wandeling door bijvoorbeeld het Highline Park.

The Sugar Factory heeft verschillende vestigingen, waaronder in Las Vegas, Orlando en Illinois.

Neem een kijkje op het fantastische menu van Sugar Factory!

Het is verstandig om een reservering te maken wanneer je hier wilt eten. Dat kan via de website van Sugar Factory

2 thoughts on “Sugar Factory American Brasserie New York – Restaurant

  1. Omg wat ziet dat er goed uit! Gave blog trouwens 😀

    • Dankjewel! 😀 Sugar Factory is echt een bezoekje waard. Het ziet er leuk uit en het eten is ook erg lekker.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.