Mel’s Drive-In – Restaurant in Amerika

Ga je een bezoek brengen aan Los Angeles of San Francisco? Dan heb ik een leuke tip voor je: Mel’s Drive-In. Een Amerikaanse diner in jaren 50 stijl!

Breakfast, Lunch & Diner, gezellige booths, jukeboxen, old fashioned food en bediening in bijpassend kledij. Een van de leukste restaurants die ik tijdens mijn reis in Amerika ben tegengekomen is Mel’s Drive-In. Het bevindt zich op verschillende locaties in Hollywood en San Francisco.

Diner-in-Amerika-San-Francisco-Hollywood-restaurant

 

Mel’s Drive-In restaurant

Het eerste restaurant van Mel’s Drive-In stamt uit 1947. Nu zijn er vier vestigingen in San Francisco en twee in Hollywood. In Hollywood vind je een restaurant dat 24 uur per dag geopend is. Ideaal dus. Ik bracht een bezoek aan het restaurant aan Highland Ave, vlakbij de Walk of Fame. Als je opzoek bent naar een echte Amerikaanse diner zou ik zeker een bezoek brengen aan dit leuke restaurant in Amerika. Dit restaurant in jaren 50 stijl is ingericht met memorabilia en foto’s uit vervlogen tijden.

Eten bij Mel’s Drive-In

Het eten is ook in stijl met de inrichting van het restaurant. Zo geniet je er van homestyle cooking, Sundaes, klassieke milkshakes, coke floats (cola met een bolletje ijs erin) sliders en natuurlijk Amerikaanse gerechten die je gewend bent. Naast het Amerikaanse ontbijt vind je er tevens gezonde optie’s zoals smoothies en fruit, havermout en granola. Bekijk hier alvast het menu.

Locaties Mel’s Drive-In

Mel’s Drive-In heeft 4 vestigingen in San Francisco:
1050 Van Ness Avenue
2165 Lombard
801 Mission Street
3355 Geary Boulevard

En 2 vestigingen in Hollywood:
8585 Sunset Boulevard (Dit restaurant is 24 uur per dag geopend!)
1660 North Highland

Nieuwsgierig geworden? Bekijk alvast de website van Mel’s Drive-In.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.