Instagram top 5 juni

Een Instagram vol Amerika foto’s! Er is weer een maand voorbij, dus tijd voor een nieuwe Instagram top 5. Afgelopen maand liet ik vooral mijn foto’s zien uit Canyonland, Mesa Verde en Arches National Park. Dit waren mijn 5 favoriete foto’s op Instagram van de maand juni.

5. Wandelen in Arches National Park

Arches National park staat natuurlijk bekend om de natuurlijke rotsbogen. Het park is prachtig om in te wandelen. Langs rotspaden, bijzondere rotsen, zand met bosjes, hertjes en konijntjes, bereikten we uiteindelijk de Landscape Arch. Meer zien van dit prachtige park? Bekijk hier mijn 360 graden foto’s.

 

4. No Hiking

Deze foto is gemaakt in Mesa Verde National Park. Je hebt hier prachtige uitzichten zoals je kunt zien. Toen we richting dit uitzichtpunt liepen, kwamen we ook voorbij een stel kwarteltjes. Eigenlijk had ik dit park een beetje onderschat. Het is echt heel divers en mooi. Trek er vooral niet te weinig tijd voor uit. Hier lees je meer over Mesa Verde National Park. Hiken en wandelen in Amerika

3. Vreemde rots

Utah is prachtig qua natuur. Het is heerlijk om hier rond te rijden en je ziet veel moois onderweg. Waaronder deze bijzondere rots, genaamd Church Rock. Die kwamen we tegen vlak voor we het gezellige Moab inreden. Deze rots is te vinden langs de U.S. Route 191, nabij de ingang van het Needles District van Canyonlands National Park.

2. Met de trein

Deze maand staat er ook een foto van de historische trein uit Durango op in de top 5. Wat een geweldige treinreis was dat! Van Durango reden we naar het kleine westernplaatsje Silverton. Je kunt een kijkje nemen via mijn 360 graden foto’s en een video.

met-de-stoomtrein-in-Durango

1. Uitzicht in Arches National Park

Op nummer 1 staat een foto van het mooie Arches National Park. Als je naar het uitzichtpunt loopt om de Delicate Arch te bewonderen ( van veraf), kom je ook dit uitzicht tegen. Niet mis, toch?

Meer Amerika foto’s vind je op de Instagram-pagina van Stripes & Stars.
Wat vind jij de mooiste foto?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.