Bijzondere bar in Las Vegas: The Tipsy Robot

In Las Vegas kun je nu een drankje drinken in een heel bijzondere bar. Geen schaars geklede dames die je een drankje serveren, maar robots die met veel precisie een cocktail voor je bereiden!

In de gloednieuwe bar The Tipsy Robot, in het winkelcentrum Miracle Mile Shops van Planet Hollywood Resort & Casino, bestaat het personeel uit robots. Via tablets op tafel stel je je eigen cocktail samen en daarna wordt de cocktail voor je bereidt door robots! Deze wel heel bijzondere barkeepers bootsen menselijke acties na, zoals mixen, schenken, snijden en het fruit garneren. Zo krijg jij de perfect gemixte cocktail. Een belevenis op zich dus!

Robot cafe-in-Las-Vegas-Tipsy-Robotin Las Vegas

bron: lvcva.com

De bar is futuristisch ingericht en aan social media is gedacht. Er is een social media muur en een photobooth, zodat je gelijk alles met de wereld kunt delen. Maak je geen zorgen dat de boel uit de hand loopt, zoals in veel films met robots vaak het geval is, want er is tevens personeel aanwezig zoals jij en ik die ook een drankje voor je kunnen maken.

★ Lees hier meer over eten en drinken in Las Vegas.

Robot cafe Tipsy in Las Vegas

bron: lvcva.com

Meer informatie over The Tipsy Robot vind je op de website.

Zou jij in deze bar een cocktail willen drinken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.