Amerika rondreis in 360 graden foto’s – deel 6: Arches National Park

Wow, wat is dit een mooi park! Ik neem je mee naar Arches National Park. We maken er een wandeling. We worden omgeven door rotsen. Loop over rotsplateau’s, door het rode zand, langs het groen, tussen rotsen met de meest grillige vormen en kijk 360 graden om je heen!

In Arches kun je tal van wandelingen maken. En het park staat bekend om de natuurlijk rotsbogen. We gaan het park verkennen! We parkeren de auto, we lopen een klein stukje en zodra we het trapje aflopen, komen we in deze geweldige omgeving terecht.

Helaas kan het zo zijn dat deze 360 graden video alleen goed werkt op een laptop of een pc.

De bedoeling was om een klein stukje te lopen, maar het is hier zo mooi dat we de hele trail lopen van Park Avenue.

Arches National Park, walk Park Avenue #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

Aan het eind komen we bij het Courthouse Towers viewpoint waar de rotsen hoog boven je uittorenen. Hier wil je toch niet weg?  

Park Avenue, Arches National Park USA – Spherical Image – RICOH THETA

Een bezoek aan Arches National Park is niet compleet als je de natuurlijke bogen niet van dichtbij hebt bekeken. De Double Arch is te bezichtigen in de Windows Section van Arches National Park. Lekker op de stenen klauteren en kijk eens omhoog, we staan onder een rotsboog!

Arches in Arches National Park #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

Helaas zijn niet alle bogen zonder lange wandeling goed te bekijken. Dit viel mij een beetje tegen. Zie jij de Delicate Arch? Heel klein… ver in de achtergrond… Op zo’n 1,5 km verderop.

Can you spot the Delicate Arch? Arches National Park #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

We gaan onderweg naar Landscape Arch. Prachtig toch, zo wandelen tussen de rotsen. Dit gebied heet Devils Garden, maar het is hier hemels mooi.

On our way to Landscape Arch #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

De zon gaat al een beetje onder, de kleuren worden intenser en we wandelen richting een bijzonder natuurfenomeen: Delicate Arch.

Wat een wonderen van de natuur zie je hier. Dit is Landscape Arch, een op natuurlijke wijze gevormde boog, Heb je de andere rotsen met bijzondere vormen ook gezien?

Landscape Arch in Arches National Park, USA #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

One thought on “Amerika rondreis in 360 graden foto’s – deel 6: Arches National Park

  1. Gave foto’s hoor! Voor dit soort landschappen is zo’n 360 graden camera echt top. Ik zou ‘m ook vaker moeten gebruiken, want je krijgt toch echt een veel beter beeld van een plek. Leuk voor mensen die er zelf niet zijn geweest ook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.