Amerika rondreis in 360 graden foto’s deel 10: Las Vegas Strip

We rijden Las Vegas binnen. Zo leuk om hier weer te zijn! Ik neem je mee naar een aantal mooie hotels aan de Las Vegas Strip. Kijk om je heen met  mijn 360 graden foto’s en video’s. Reis mee in Las Vegas!

Na het bezoek aan prachtige natuur, is het tijd om naar Las Vegas te gaan. Na een lange rit zien we langzaam de stad voor ons opdoemen. Hoe dichterbij we komen, hoe meer hotels ik herken. Ik was voor het eerst in Las Vegas in 2011, tijdens mijn rondreis door het zuidwesten van Amerika. We rijden richting het MGM hotel de Strip op.

Driving in Las Vegas #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

Nadat de auto is geparkeerd en de spullen naar de kamer zijn gebracht, gaan we de Strip op. Tijd om hotels te bekijken. Ik vind het ontzettend leuk om door de hotels in Las Vegas te lopen. De een is nog mooier dan de andere. Neem bijvoorbeeld Caesars Palace. Je kunt er gokken, shoppen en genieten van de bouwwerken.

Caesars Palace shops in Las Vegas #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

Ook het bekende Bellagio Hotel is een bezoek waard. Dit hotel is waarschijnlijk het bekendst door de fonteinshow die je er dagelijks kunt bewonderen. Samen met bijpassende muziek knalt het water de lucht in. Altijd geweldig om te zien.

Let op: Deze video is waarschijnlijk alleen te bekijken via een laptop of pc want youtube ondersteunt de 360 graden video’s niet op mobiele apparaten.

 

Na de fonteinshow lopen we bij het Bellagio hotel naar binnen. Hier kun je de botanische tuin bekijken. Deze verschilt per seizoen. Tijdens mijn bezoek is het thema herfst. De ogen van de boom bewegen zelfs.

Beautiful Bellagio Hotel in Las Vegas #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

Een van de leukste dingen vind ik door de hotels (en casino’s) wandelen en kijken hoe mooi alles is gemaakt. Daar kan ik mijn dagen hier prima mee vullen. Loop een stukje mee in de botanische tuin en vergeet in de lobby niet om omhoog te kijken naar het mooie plafond van het Bellagio Hotel.    

 

Na een drukke dag sightseeing ga je ’s avonds natuurlijk weer naar de Strip. Talloze lichtjes schijnen je tegemoet. Bij hotel Mirage kijk je buiten naar een vulkaanuitbarsting.  

 

Steek daarna over naar The Venetian en waan je in Italië. Het lijkt alsof je buiten staat onder een wolkenlucht, maar inmiddels is het buiten helemaal donker. Een perfect voorbeeld van hoe Las Vegas je voor de gek houdt.  

 

Van alle pracht van Las Vegas krijg je honger. Er zijn veel leuk restaurants om uit te kiezen en het buffet in het Wynn Hotel staat bekend als een van de beste. Het restaurant ziet er prachtig uit met al die versieringen.

The Buffet Wynn Hotel Las Vegas #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

’s Avonds rijden over de strip is natuurlijk ook een hele ervaring die je niet mag missen. De lichtjes, de stromen voetgangers, de verkleedde mensen, de mooiste hotels, de geluiden. Dat is Las Vegas!

 

Bekijk al mijn 360 graden foto’s en video’s van mijn rondreis in de Mountain States hier.

★ Tip: Vind hier alvast je ideale hotel in Las VegasBooking.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.