Mijn Amerika reisblog in 2016 en vooruitkijken naar 2017

Aan het eind van het jaar is het altijd een goed moment om terug te kijken naar het afgelopen jaar, maar ook het perfecte moment om vooruit te kijken. 

Stripes & Stars Amerika reisblog in 2016

Het hoogtepunt van 2016 was mijn reis door de Mountain States van Amerika. Wat had ik hier lang naar uit gekeken! En de reis was geweldig, zoals je misschien al hebt gelezen in mijn reisverslagen en nabeschouwing.

amerika-reisblog-reisverslagen-bianca-van-der-meulen

Verder bezocht ik in 2016 tal van Amerikaanse restaurants in Nederland. Meestal zijn ze heel anders dan de restaurants in Amerika, maar het is natuurlijk erg leuk om weg te dromen naar je afgelopen reis, of naar een toekomstige Amerika reis onder het genot van lekker eten.

In 2016 was ik te vinden op de Amerika en Canada beurs en natuurlijk de vakantiebeurs waar ik met kilo’s folders en boekjes vandaan kwam. Tja, ik kan het toch niet laten. Het was ontzettend leuk om op die beurzen mensen te spreken die mijn website kennen en daar ook inspiratie uit halen!

Ook bezocht ik dit jaar een event met allemaal Amerikaanse wagens en motoren. Leuk om te zien! En zeker een aanrader als je van mooie auto’s en motoren houdt.

holbrook-wigwam-motel

Voor het eerst verscheen een artikel van mij in gedrukte vorm, in het Amerika Only Magabook. Iets om trots op te zijn. Ook schreef ik een artikel over de nieuwste Starbucks vestiging op Schiphol en de Cinnabon vestigingen. In 2017 probeer ik je ook weer op de hoogte te houden van nieuwe ‘Amerikaanse’ dingen die ons landje komen opvrolijken.

Eind 2016 heb ik mij ingeschreven voor de wedstrijd Reisblog verkiezing 2017. Mijn inzending kun je hier bekijken. Spannend, maar vooral ook leuk om een beetje meer bekendheid te vergaren.

Stripes & Stars in 2017?

In 2017 hoop ik weer een reis door Amerika te kunnen maken. Waar, wanneer en hoe, dat weet ik nog niet precies. Misschien wordt het New York en zelfs een stukje van Canada. De Niagara Falls staan ook hoog op mijn verlanglijstje… Het zijn allemaal nog ideeën. Maar dromen kan altijd.

Ik blijf met veel plezier doorgaan met mijn website en Amerika reisblog en er staan nog heel veel blogs en informatieve artikelen op de planning. Ik heb zoveel inspiratie opgedaan tijdens mijn Amerika rondreis dat ik nog wel even vooruit kan met ideeën. Dus kom vooral vaak langs op Stripes & Stars want er komt veel nieuws aan!

amerika-reisblog-stripes-stars

Begin januari ben ik weer te vinden op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Niet alleen om inspiratie op te doen voor mijn komende reizen, maar ook om als blogger te netwerken. Het is altijd erg leuk om andere reisbloggers te spreken. Dit zijn de bloggers die mij inspireerden om zelf een Amerika reisblog te beginnen en waar ik veel van heb geleerd. Ik kijk er echt naar uit.

Ook op mijn Facebookpagina Amerika Reisblog ben ik in 2017 van plan meer foto’s en leuke weetjes te gaan posten. Ook mijn blogs en fotoalbums vind je hier natuurlijk allemaal terug. De Facebookpagina Amerika Reisblog vind je hier.

Meer foto’s van mijn Amerika reizen vind je tevens terug op mijn Instagram account. Ik probeer elke dag een nieuwe foto te plaatsen. Het is altijd leuk om van je te horen, dus laat vooral weten wat je ervan vindt!

Voor nu wil ik je een geweldig 2017 wensen. Misschien heb je wel een prachtige Amerika reis in je agenda staan, of begint in dit jaar de planning van een droomreis. Ik hoop dat 2017 je veel moois zal brengen, veel geluk en liefde. Bedankt voor het lezen en het volgen van mijn Amerika blog en in 2017 hoop ik je weer te mogen inspireren met leuke Amerika-dingen, route informatie en de mooiste bezienswaardigheden!

Bianca

12 thoughts on “Mijn Amerika reisblog in 2016 en vooruitkijken naar 2017

 1. Jij ook alvast een fijne jaarwisseling. Op naar een mooi 2017! Leuk om mee te kijken met je Amerika-avonturen en dat blijf ik ook zeker doen.

  • Dank je wel! Leuk om te horen ? jij ook een heel fijn oud & nieuw en een gelukkig 2017!

 2. Het was erg leuk om je dit jaar te volgen met je reis door de Mountain States! Ben benieuwd wat het volgend jaar gaat worden! Fijne jaarwisseling en alles goeds voor 2017!

  • Wat leuk om te horen! Ik heb ook met veel plezier jullie reizen en prachtige foto’s gevolgd. Fijne jaarwisseling en een mooi 2017!

 3. Co

  Dank voor je verslag van die prachtige reis en alvast een heel mooi 2017 toegewenst!

  • Ik wens jou ook een mooi 2017 met veel reizen.? Ik heb met veel plezier jouw Amerika reis gevolgd!

 4. We gaan dit jaar ook voor de eerste keer naar de vakantiebeurs in utrecht. Hopen er ook wat te netwerken. En eindelijk terug naar de states dit jaar!

  • Leuk! Misschien spreek ik jullie daar ook wel 🙂 fijn om een reis naar de VS op de planning te hebben!

 5. Weer een fijn, reislustig jaar achter de rug! Ik ben benieuwd waar je in 2017 naartoe gaat 🙂 Ik zie soms hele toffe aanbiedingen van vliegtickets naar New York voorbij komen en met WOW Air zijn ook andere Amerikaanse steden best wel betaalbaar te bezoeken! 🙂

  • Ik ben zelf ook nog benieuwd 😉 ik zag ook mooie prijzen bij WOW air alleen vond ik de bijbetaling voor koffers best tegenvallen…

 6. Ik wens je een heel fijn (Amerikaans) reisjaar. Ik blijf je met veel plezier volgen!

  • Dank je wel! Jij ook! 😀 Ik haal altijd veel inspiratie uit je verhalen. Ik blijf je ook volgen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.