Vakantiebeurs 2017 Jaarbeurs Utrecht

Het is weer bijna zover! Van 11 tot en met 15 januari 2017 staat de jaarbeurs in Utrecht weer compleet in het teken van vakantie! Als Amerika-liefhebber of nieuwsgierige is de vakantiebeurs een perfecte plek om je te oriënteren op je komende droomreis.

Ik weet nog dat ik na mijn eerste bezoek aan de vakantiebeurs met kilo’s folders en boekjes thuiskwam. Wat een inspiratie en heerlijk om door te bladeren. Ik had toen geen idee waar mijn Amerikareis naartoe zou gaan. Vorig jaar wist ik het al enigszins en ook toen was het fijn om gerichter te zoeken en vragen te stellen voor mijn Amerikareis door The Mountain States.

Brand USA Paviljoen op de Vakantiebeurs 2017

Op de vakantiebeurs 2017 vind je in Hal 3 het Brand USA Paviljoen: 1000 vierkante meter aan Amerika inspiratie en informatie. Met de mooiste foto’s van bekende en minder bekende bestemmingen in Amerika kom je al helemaal in de stemming. Wat dacht je van een foto van Monument Valley van 8 bij 8 meter? Zo kun je alvast wegdromen naar jouw vakantie! In het Brand USA Paviljoen is tevens het All American café te vinden, waar geregeld live optredens te zien zijn en waar je een hapje en drankje in stijl kunt nuttigen.

Monument Valley Amerika Vakantiebeurs 2017 Jaarbeurs Utrecht

Welke informatie vind je op de Vakantiebeurs 2017?

Op de vakantiebeurs zijn veel stands te vinden van de mooiste Amerika bestemmingen. Experts geven je graag advies en beantwoorden al je vragen. Texas, Florida en Oregon/Portland hebben een eigen stand. De zuidoostelijke staten bundelen hun krachten in het samenwerkingsverband onder de naam Travel South: Hier vind je informatie over Alabama, Arkansas, Georgia, Kentucky, Louisiana, Missouri, Mississippi, North Carolina, South Carolina, Tennessee, Virginia en West Virginia.

Ben je op zoek naar informatie over de vier noordwestelijke staten Montana, North Dakota, South Dakota en Wyoming? Die vind je onder de noemer The Real America. Tevens is er informatie te vinden over Hawaii, Colorado en nieuw op de vakantiebeurs is de staat Idaho. Staat de staat van jouw wens er niet bij? Geen zorgen, want bij de balie van Visit USA Nederland kun je terecht met al je vragen over de overige bestemmingen.

Vakantiebeurs 2017 Jaarbeurs utrecht informatie en inspiratie

Andere reisorganisaties die aanwezig zijn: NewYork.nl, Travelhome, GoAmerika, GoMotorbiking, Tioga Tours, Le Beau Reizen en ArizonaPlus Groepsreizen. Treinreisorganisatie Incento vertegenwoordigt Amtrak, de Amerikaanse spoorwegmaatschappij, dus ook voor treinreizen ben je hier aan het juiste adres. Verder vind je er stands van autoverhuurder Alamo.nl, camperverhuurder WorldWide Campers en AmericA Magazine.

Eerder gaf ik je al 5 redenen waarom de vakantiebeurs een bezoek waard is. Dat lees je hier.

Meer informatie zoals de openingstijden, vind je op de website van de Vakantiebeurs. 

Ga jij naar de Vakantiebeurs 2017?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.