De jaarwisseling in New York

Had jij ook liever oud en nieuw in Amerika gevierd? En dan bijvoorbeeld de jaarwisseling in New York? Maar paste dit net niet in de planning, of vind je Times Square gewoonweg te druk met al die mensen? Niet getreurd, want de jaarwisseling in Amerika kijk je gewoon vanachter je computer, tablet of mobieltje!

newyearseve2015_julienneschaer_oud-en-nieuw-vieren-in-new-york

Credit: Julienne Schaer via nycgo.com

Lang leve de technologie van de live streams en de webcams! Via de website van Earthcam tel je live af naar een van de grootste oudejaarsavond spektakels ter wereld!

Kijk hier naar New Year’s Eve in New York.

De NYE viering op Times Square kijk je dus gewoon live mee. Al zul je er wel lang voor op moeten blijven, want er is zes uur tijdsverschil met Nederland… Maar ach, het is Oud & Nieuw dus wat maakt het uit. Pak de oliebollen en de champagne er weer bij en vier de jaarwisseling voor de tweede keer! Zo kun je toch een beetje de jaarwisseling in New York vieren!

Je kunt nu ook alvast live een kijkje nemen op Times Square:

Zou er ook mooi vuurwerk boven The Brooklyn Bridge te zien zijn? Dat bekijk je hier.Ook voor webcams in andere steden in de wereld ben je op de website van Earthcam aan het goede adres.

Een fijne jaarwisseling allemaal!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.