Annuleren en een nieuwe Amerika reis in 2021?

Ik denk dat de meeste van ons wel iets hebben moeten annuleren qua Amerika reizen. De corona-tijd blijft een rotperiode en vooral de onzekerheid wanneer we weer kunnen reizen is zo vervelend. Toch kijk ik alvast naar een Amerika reis in 2021!

Omdat ik een Amerika reis plannen het leukste vind wat er is, ben ik alvast een paar nieuwe reizen aan het samenstellen. Want een route kun je natuurlijk altijd wel voorbereiden. Welke natuurparken wil je bezoeken en welke steden? Zijn er scenic routes die die plekken met elkaar verbinden? Als hulpmiddel heb ik onlangs bij Bol National Geographic Guide to Scenic Highways & Byways gekocht en hieruit hoop ik mooie routes te kunnen vinden.

Afgelopen mei had ik een reis willen maken van Chicago naar Las Vegas. Net zoals de reizen van vele anderen kon dit vanwege corona niet doorgaan. Deze route heb ik zo goed als klaar en is dus een kant en klare reis, want de bestemmingen heb ik uitgezocht en hierdoor hoef ik alleen maar een vliegticket, autohuur en accommodatie samen te stellen. Binnenkort zal ik deze route uitgebreid delen. Misschien heb je er iets aan als inspiratie voor jouw nieuwe reis.

roadtrip plannen corona

Ik had de goede hoop dat de hele crisis in November wel opgelost zou zijn… dus had ik al een aantal hotels voor december in New York geboekt die zonder kosten te annuleren zijn. Want ik vond een aantal hotels in New York met mooie prijzen en dan gaat het wel kriebelen. Ik zag mezelf al rondlopen tussen de kerstbomen, schaatsbanen en kerstviersering, want de kerstperiode in New York meemaken is namelijk nog altijd een grote droom van me.

Het hotel wat ik had gevonden zou 760 euro voor 5 nachten kosten en bevindt zich in Chelsea. Naast Chelsea Market, de enorme Starbucks vestiging, Highline Park en mooie restaurants zoals Buddakhan. The Maritime Hotel. Mooi he…

En het Citizen M hotel had ook een mooie (annuleerbare aanbieding). In 2019 sliep ik voor het eerst in een CitizenM hotel, in Londen. En hoewel de kamer best klein was, was hij zo ingericht dat het toch erg fijn was. Het bed was geweldig groot en in het hotel hangt gewoon een fijne sfeer.

In New York zijn er twee vestigingen. Ik had de aanbieding op Times Square geboekt. Hoewel het heel toeristisch is, vind ik dit toch een leuke locatie. Je bent zo bij een aantal van mijn favo restaurants en het is ook niet ver naar Central Park. Maar de aanbieding dus, 7 nachten voor 617 euro! In de kerstperiode! Helaas annuleren dus.

Het is verstandiger om in te zetten op een reis die verder in de toekomst ligt. Dus een Amerika reis in 2021. Toen ik laatst naar de prijzen van vliegtickets keek, zag ik dat je rechtstreeks van Schiphol naar Las Vegas kon vliegen voor 435 euro met KLM, inclusief bagage!! Ik kon er niet van slapen. Helaas zijn de prijzen nu alweer 300 euro per ticket duurder, maar ik blijf de prijzen van de vliegtickets in de gaten houden.

Amerika reis in 2021

Ik zit er nu aan te denken om in september een rondreis in het westen van de VS te maken met begin en eindpunt Las Vegas… Ik blijf nog even verder dromen en plannen. Ondertussen kun je hier meer lezen over Las Vegas.

Dit artikel bevat een affiliate links. Als je via de link iets bestelt, krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Dit kost jou niks extra’s en je maakt mij er blij mee. Ik deel alleen links van websites waar ik zelf ook graag gebruik van maak.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.