5 Napkin Burger in New York

Ga je naar New York? Zet dit restaurant dan op je lijstje want de hamburgers zijn er geweldig. Geen zin in een hamburger? Je kunt er ook salade, steak en sushi eten en er staan tal van verschillende bieren en smakelijke cocktails op de kaart.

5 Napkin Burger in New York

Ik had 5 Napkin Burger op mijn to-do lijst staan toen ik voor de tweede keer naar New York ging. Tijdens de dag van aankomst gingen we op zoek naar Shake Shack, maar onze mobieltjes waren allebei leeg. Ik keek opzij en zag dat we voor een restaurant van 5 Napkin Burger stonden en toen begon de liefde voor dit restaurant!

hamburger in New York 5 Napkin Burger

Eten bij 5 Napkin Burger

Ik heb al een aantal keer een heerlijke salade gegeten bij 5 Napkin Burgers. Je kunt de basis salade kiezen en dan vis of vlees toevoegen. De truffelburger met gebakken ei is ook een aanrader. Hou je niet van spruitjes? De kans is groot dat je de spruitjes van dit restaurant wel lust. Met een Thais sausje en pinda’s is dat ook een van mijn favoriete gerechten van dit restaurant geworden.

hamburgers-in-New-York-Five-Napkin-Burger

hamburger-eten-in-New-York

Benieuwd naar de rest? Bekijk hier alvast de menukaart.

Bij 5 Napkin Burger kun je leuk zitten en voor-, hoofd- en nagerechten eten. Er is ook een bar waar je een ruime keuze hebt uit bieren en cocktails en waar er geregeld happy hour is.

menu-5-napkin-burgers-New-York

Locatie 5 Napkin Burger in New York

5 Napkin Burger kent vier locaties in New York.: Upper East Side, Upper West Side, Hell’s Kitchen en Union Square. Heb je geen zin om te wachten? Maak dan een reservering via de website van 5 Napkin Burger.

★Vind hier alvast je ideale hotel in New York★Booking.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.