Forth Worth in Texas

Ga je naar Texas? Dallas? Breng dan ook een bezoek aan het gezellige Forth Worth en de beroemde Longhorn koeien!

Forth Worth Bezoeken

Forth Worth bevindt zich in Texas. Op ongeveer 50 kilometer van Dallas, waan je je in een hele andere wereld: Een soort cowboy, westernstadje. De autoweg verandert in keien, de huizen krijgen die westernsfeer en verderop zie je cowboys en de longhorn koeien!

 

Cattle Drive met Longhorns in Forth Worth

Alles draait hier om de mooie Longhorns. De koeien met enorme hoorns. Deze wandelen elke dag twee keer door de straat in een korte optocht, de cattle drive. Deze vindt plaats om 11:30 uur en 16.00 uur in de straat East Exchange Avenue in het Stockyards National Historic District.

Stockyards-Station-Forth-Worth

Forth-Worth-Stockyards

 

★Tip: Toen ik er was, lagen de koeien achter de parkeerplaats Stockyards Parking. Hier bevindt zich de Forth Worth Livestock Exchange. Ze werden ze even later verzameld voor de optocht. Het was leuk om ze te zien liggen en dat ze er eigenlijk weinig zin in hadden om overeind te komen voor de wandeling door het dorpje.

Forth-Worth-Longhorn

 

Forth Worth bevindt zich niet ver van de grote stad Dallas, maar is totaal anders. Het heeft iets weg van een klein western stadje. Bezoek het Stockyards National Historic District en kom helemaal in de westernsfeer. In Forth Worth vind je tevens allerlei winkels met bijvoorbeeld cowboylaarzen of Texas souvenirs, musea en er zijn tal van eetgelegenheden. Het is toeristisch, maar het is een leuke bestemming om te bezoeken en de koeien zijn geweldig om te zien!

Forth-Worth-Texas-cowboys

Forth-Worth-texas-Museum

Visit-Forth-Worth-Texas

Meer informatie vind je op de website van Forth Worth.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.