Hotel in Denver: The Westin Denver Downtown

Dit hotel had het fijnste bed van de vakantie, het mooiste uitzicht en Starbucks koffie in de lobby. En het fijne was, dat ik me midden in het centrum van Denver bevond!

Hotel in Denver: The Westin Denver Downtown

Na een lange reisdag is er niets fijner dan in een luxe hotel ’thuiskomen’, met een spectaculair uitzicht en een doosje met snoepjes op de kamer aan te treffen. Wanneer je neerploft op het enorme bed, weet je dat je hier heerlijk zult slapen.

Hotel in Denver: The Westin Denver Downtown #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

Voorzieningen van The Westin Denver Downtown

De hotelkamer is ingericht met alle moderne voorzieningen die je nodig hebt. Een koffieautomaat met Starbucks koffie, comfortabele stoelen, gratis flesjes water, een koelkast, een heel ruim bureau en een wekker mer relaxmuziek om in slaap te vallen. Maar waarschijnlijk heb je dat niet nodig met dat fijne bed dat niet voor niets het Westin Heavenly Bed heet…

Uitzicht-Denver-Westin

De badkamer is ruim en beschikt over alle voorzieningen die je je maar kunt wensen, zoals een regendouche, een bad, badjassen en doucheproducten.

Bathroom The Westin Denver Downtown #theta360 – Spherical Image – RICOH THETA

Het Westin in Denver beschikt tevens over een verwarmd zwembad op het dak met een zonneterras. Daarvandaan heb je trouwens een mooi uitzicht.Er is tevens een fitnesscentrum mocht je willen sporten.

zwembad-hotel-Denver

Locatie van The Westin Denver Downtown

Het hotel bevindt zich aan 16th Street Mall. Je loopt zo de bekende straat vol winkels en restaurants in. Union station is ook niet ver op 5 blokken afstand en het gezellige Larimar Square vol restaurantjes, bereik je ook gemakkelijk. Wat dat betreft is dit een hotel met een perfecte locatie in Denver!

terrasjes-in-denver

Meer weten? Kijk dan op de website van The Westin Denver Downtown.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.