Hotel bij Schiphol: Van der Valk Hotel Schiphol

Als je een stuk uit de buurt van Schiphol woont, kan het soms best stressen zijn als je vroeg op de luchthaven moet zijn voor je reis naar Amerika. Je auto parkeren bij Schiphol, hopen dat er geen file is, of vertraging als je met de trein naar Schiphol reist. Allemaal dingen waar je over na moet denken, terwijl je je eigenlijk wilt ontspannen voor je reis. Afgelopen Amerika reis sliep ik voor het eerst in een hotel bij Schiphol en daar zat parkeren voor een maand bij inbegrepen!

Hotel bij Schiphol

Ik had me een beetje vergist. Ik dacht dat we pas laat zouden vliegen, dus was ik van plan goedkope treinkaartjes van de NS te kopen en met de trein naar Schiphol te gaan. Maar de vlucht naar Amerika bleek al wat eerder te zijn. Met de NS aanbiedingskaartjes mag je niet voor negen uur reizen, dus dat betekende dat ik normale treinkaartjes moest kopen en zoals je weet, kan dat best prijzig zijn.

Een andere optie was met de auto gaan en dan bij Schiphol parkeren, maar toen vertelde een vriendin dat er Park & Fly arrangementen zijn. Hierbij kun je je auto een aantal dagen parkeren en heb je hotelovernachting met een shuttlebus naar Schiphol.

Van-der-Valk-Schiphol-hotel

Park & Fly Arrangement

Na even zoeken kwam ik al snel uit bij het Van Der Valk Hotel Schiphol. Ik vond een overnachting plus 31 dagen parkeren. Dat kwam perfect uit, want zo lang duurde mijn Amerika reis ook. De prijs voor dit arrangement was 155 euro (de prijzen wisselen per datum), en hiervoor krijg je een hotelovernachting, vervoer per pendelbus naar Schiphol en 31 dagen parkeren bij het hotel.

Amerika-reis-hotel-van-der-Valk-Schiphol

De aankomst begon al gelijk goed. Bij het inchecken kregen we een voucher voor een gratis drankje in de bar. Ook werd genoteerd wanneer we de volgende ochtend de pendelbus wilden nemen. De grootste verrassing was de kamer. Ik vond hem erg leuk en mooi ingericht. Het voelde echt alsof de vakantie al was begonnen!

Hotel-bij-Schiphol-Van-der-Valk-Schiphol

Ik vond een hotel bij Schiphol echt ideaal. Het neemt veel stress weg omdat je de avond voor je vakantie begint al dicht bij Schiphol bent. De avond vooraf reserveerden we een plek in de pendelbus. En dit ging prima. Het was een grote bus met genoeg plek. Binnen een paar minuten stonden we op Schiphol en kon de reis beginnen. Toen we terugkwamen in Nederland, op Schiphol, gingen we bij de halte van de pendelbus staan en kwamen we net zo makkelijk weer bij het hotel. Bij de balie haalde ik een uitrij-kaart en binnen no-time waren we weer onderweg. Wat mij betreft is een Hotel bij Schiphol en dan zeker dit hotel met een park & fly arrangement voor herhaling vatbaar. De vakantie begint hierdoor eigenlijk ook al een avondje eerder!

One thought on “Hotel bij Schiphol: Van der Valk Hotel Schiphol

  1. Marion en Jan Mochel

    bedankt voor de tip

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.