Fijne jaarwisseling… in Amerika?

Het jaar is omgevlogen! Ik heb weer een prachtige Amerika reis mogen toevoegen aan mijn lijst: Ik maakte een rondje New York. De hoogtepunten van deze reis vond ik New York, de Niagara Falls, een eerste bezoek aan Canada en de mooie parken in de buurt van Ithaca. Houd Stripes en Stars ook in 2018 in de gaten, want er volgen nog veel reisverslagen en tips voor als je zelf ook die kant op gaat.

Wat wordt de volgende Amerika reis? Ik weet het zelf ook nog niet, maar het lijkt me geweldig om de zuidelijke staten te verkennen en dat te combineren met het lekkere warme Florida. Of misschien weer een combinatiereis van Canada en Amerika. De prachtige Canadese natuurparken combineren met Portland. Er zijn plannen genoeg en ook komend jaar houd ik je op de hoogte en bied ik je hopelijk veel Amerika inspiratie en leesplezier.

newyearseve2015_julienneschaer_oud-en-nieuw-vieren-in-new-york

Credit: Julienne Schaer via nycgo.com

Vier jij de jaarwisseling in Amerika? Of ben je thuis? Je kunt in ieder geval bekijken hoe de jaarwisseling in New York gevierd wordt, middels de webcam van Earthcam. Zo ben je er toch een beetje bij.

Voor nu wil ik je bedanken voor het volgen van mijn Amerika belevenissen en een geweldig en gelukkig 2018 wensen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.