Amerikaans Restaurant in Duitsland: Texas Riverranch

Met de rubriek Amerikaans in Nederland speel ik nu al vals. We gaan namelijk over de grens!

Verscholen in de Duitse bossen, naast de rivier de Ems en vlakbij (het bij veel Nederlanders bekende) Leer in Oost-Friesland, in de Duitse deelstaat Nedersaksen, vind je het restaurant Texas Riverranch: American Event Restaurant.

interieur-texas-riverranch-Amerikaans-restaurant-duitsland

Dit restaurant heeft een Texaans thema en een Amerikaanse inrichting in typische ranchsfeer met cowboys en Indianen. De houten tafels en stoelen hebben details van westerns, en staan wagenwielen en cowboyspullen en er hangen sfeervolle lampjes met western afbeeldingen.

eten-bij-Amerikaans-restaurant-Texas-Riverranch-in-Duitsland

De menukaart is uitgebreid met veel vleesgerechten met een Duits-Amerikaans tintje. De porties zijn groot, zoals het hoort. Kies uit voorgerechten zoals spareribs, onion rings of nacho’s, of doe gek zoals ons en neem een enorm voorgerecht.

voorgerecht-Amerikaans-restaurant-Duitsland-Texas-riverranch

Liever een salade? Er zijn 8 soorten. Er zijn veel vleesgerechten zoals steaks, pangerechten en combo’s. Als bijgerecht kun je kiezen uit rijst, patat, gebakken aardappels, groentes en nog veel meer. Neem alvast een kijkje op het menu van Texas Riverranch.

Ik ben hier alleen twee keer in de winter geweest, dus ik heb het terras niet gezien. Maar op de foto’s ziet het bloemrijke terras er prachtig uit. Schijnbaar worden er in de zomer barbecues gehouden. En is er ook een terras aan de rivier de Ems.

interieur-Amerikaans-restaurant-Duitsland

Wanneer je er in het donker heen rijdt, denk je in eerste instantie: “Ga ik wel goed?” Want de omgeving is vrij donker. Maar als je het eenmaal gevonden hebt, word je blij verrast door de gezellige inrichting.

Texas-Riverranch-in-Duitsland-interieur

Maak alvast een reservering (reserveren is aan te raden) of bekijk het menu en de openingstijden op de website van Texas Riverranch.

Benieuwd waar dit restaurant is? Dat zie je op onderstaande kaart. Het adres is: Marinastraße 22,26789 Leer/Bingumtexas-riverranch-duitsland

 

One thought on “Amerikaans Restaurant in Duitsland: Texas Riverranch

  1. Karin de Vries

    Vreselijk! Vies en onhygiënisch. Spareribs in een rieten mandje opgediend. Onvriendelijk bediening. Voor ons nooit weer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.