Amerikaans eten tijdens de Coronacrisis

Een van mijn lievelingsdingen om te doen, is uit eten gaan, en dan vooral in Amerika natuurlijk, maar door de Coronacrisis en de sluiting van de restaurants, ging dat feestje even niet door. En nu de restaurants weer open zijn, sta ik om eerlijk te zijn nog niet te springen om als een van de eersten weer uit eten te gaan. Want wat er in mijn hoofd blijft spoken is dit: wat is er veranderd ten opzichte van maart? Is er een vaccin? Is er een medicijn? Weten we al voldoende? Het enige wat anders is, zijn het aantal besmettingen. Maar dat is juist doordat mensen thuisbleven. Misschien stel ik me aan, maar dit is mijn gevoel. Dus dat betekent voor mij thuis koken en bakken.

Ik heb in de loop der jaren al wat Amerikaanse kookboeken verzameld en dit is mijn nieuwste aanwinst: The Magnolia Bakery Cookbook. Misschien heb je het hier al eens voorbij zien komen in mijn eetdagboek in New York. De beroemde Banana Pudding! Het recept staat ook in dit boek en ik ga het binnenkort eens maken. Nu alleen nog ontdekken wat een goede vervanging is voor de Nabisco Nilla Wafersā€¦

Of ik zou de burgers van Five Guys kunnen namaken. Hier wordt uitgelegd hoe je dat kunt doen.

Heb je geen zin om zelf te gaan koken en bakken, dan kun je natuurlijk ook dingen laten thuisbezorgen. Volgens mij wordt het niet Amerikaanser dan dit: Cinnabons laten thuisbezorgen! Via de website van Cinnabon kun je je favoriete Cinnabons bestellen. Momenteel kun je de kortingscode cinnabonlove gebruiken voor 20% korting. De code is tot eind juni geldig, dus doe er je voordeel mee.

Wat doe jij om toch een stukje Amerika in huis te halen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.