Amerika Thuis

Nu we vanwege corona nog niet naar Amerika kunnen reizen, moeten we thuis maar aan de slag. Eerder vertelde ik al over mijn Amerikaanse kookboeken, maar er is meer om een stukje Amerika naar huis te halen en dat deed ik de afgelopen tijd.

Kaartjes van Amerikaanse Nationale Parken

Als souvenir neem ik vaak kaartjes mee uit de Visitor Centers van Nationale Parken in Amerika. Maar tegenwoordig kun je steeds meer via internet bestellen. Helaas niet alles zoals deze prachtige kaartjes. Huilen!

Maar via Bol en na een tip via het Amerika & Friends Facebookgroep heb ik deze kaartjes van de national parks gekocht. Er staat geen plaatje bij de kaartjes op de website van Bol, maar als je ze bestelt, ontvang je 61 kaartjes van de nationale parken:

National-Park-postcards-kaartjes-uit-Amerika-natuur

En dit boek had ik vanuit de VS meegenomen na een eerdere reis. Achteraf zag ik dat je het ook online kunt bestellen.

Hier staan hele mooie platen/posters in van de Nationale Parken in Amerika. Misschien knip ik ze ooit uit om op te hangen, maar voor nu is het ook een mooie naslagwerk.

Boek voor het plannen van je Amerikareis

Wat kun je in deze periode beter doen dan dromen over een nieuwe Amerika reis en alvast gaan plannen? Daarbij leek me dit boek superhandig. Hier staan 300 routes in langs de mooiste wegen en bezienswaardigheden. Ideaal om alvast je route voor volgend jaar uit te werken.

En dan is er natuurlijk ook nog het Amerika Only Magabook. Ook dit keer staat ik er weer in. Het staat vol informatie over leuke bestemmingen, mooie natuur en verrassende plaatsen in de VS. Lees er hier meer over.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.